Ето какво говори за вас последната цифра от годината ви на раждане

Датата и месецът на раждане могат да ни разкрият много за личността. Но годината също е важна. В нумерологията последната цифра на годината, в която сме се появили на бял свят, играе специална роля. Тя определя кой от 5-те китайски елемента е характерен за даден човек и как влияе това върху характера му.

0-1 (метал)


Хората, родени под знака на метални елементи, са силни и упорити. Те не обръщат внимание на нищо друго, освен на крайната цел, която са си поставили. Готови са на всичко, за да получат това, което искат. Дори да си развалят отношенията с близките. Абсолютни работохолици, които ценят щастието на самотата и спокойствието. Те са строги, но справедливи, умеещи максимално добре да се самоконтролират.

2-3 (вода)

Хората, които са под защитата на водата, са артисти по душа. Те са нежни, чувствителни, деликатни. Държат много на семейството, на децата, на хората, които обичат. За тях приятелството стои над всичко, дори над личния успех.

4-5 (дърво)

Хората, които са покровителствани от елемента дърво, са невероятно упорити. Добре организирани, те могат да свършат няколко неща наведнъж. Изключително точни. Гонят целта, която са си поставили, но обичат и да се забавляват. Държат на приятелите си и не могат да си представят живота без социалните си контакти.

6-7 (огън)

Хората, които са покровителствани от огнената стихия, са спонтанни, безстрашни, смели. Склонни са да вземат решения под въздействието на емоциите си. Могат буквално на момента да напрявт рязък завой и да променят живота си.

8-9 (земя)

Хората, които са покровителствани от земната стихия, са аналитици. Умни, праволинейни, мислят много, преди да вземат решение. Това са честни и добри приятели. Винаги се съобразяват с околните.