Ето какво казва за характера ви последната цифра от годината на раждане

Последната цифра има важно значение. Тя е покровителствена от една от петте стихии – огън, земя, въздух, вода и дърво. Вашата стихия пък влияе на важните моменти в живота ви, душевните терзания, навиците и пристрастията.


Ако последната цифра на рождената ви година е 8 или 9…


Животът ви минава под влиянието на стихията Земя. Вие сте надеждни, търпеливи, отговорни към близките ви хора. Амбициозността ви не знае граници, но от друга страна сте идеалисти. Решавате проблемите поетапно, на трезва глава. Имате силно развита интуиция. Дисциплинираните и държите на същото у другите. Обикновено се разбирате с парите – виждате добрите перспективи, сдържани сте в харчовете и в емоциите.
Липсва ви известна доза авантюризъм и живинка. Понякога сте болезнено откровени, което ви създава врагове. Искате да ръководите всичко сами, страхувате се от неизвестността, която може да ви донесе панически атаки. Вашият цвят е жълтият, който се асоциира с храносмилателната система. Препоръчително е да не живеете в прекалено влажен климат.



Ако последните цифри са 6 или 7


Вашият живот се определя от стихията Огън. Винаги сте готови за приключения, изследователи по душа, вие сте активни, енергични, идеалните ръководители. Обичате да контролирате и да печелите. Привлекателността ви печели доста нови приятелства, обичате около вас винаги да има хора. Силно привързани сте към близките си, държите на семейните връзки повече от всичко. Имате висока самооценка, умни сте, дружелюбни, решителни, притежавате ораторски талант.
Сред недостатъците ви са агресивността и прекалено силното преследване на поставената цел. Освен това сте малко излишно емоционални, нетърпеливи и егоистични.
Цветът на Огъня е червен, а той е свързан с кръвоносната система и сърцето. Препоръчително е да стоите далеч от държави с прекалено топъл климат.

Ако последните цифри са 4 или 5…

Вас ви покровителства стихията Дърво. Вие сте щедри, придържате се към принципите си, обичате да изследвате света и да анализирате получената информация. Артистични сте, креативни, трудолюбиви. Една от най-добрите ви черти е увереността в собствените сили. Благодарни сте за това, което имате, не сте почитатели на материалното трупане и излишеството. Верни приятели сте, не сте егоисти, идеални служители, но и добри ръководители.
Към недостатъците ви може да се отнесе прекалената ви разточителност и вярата, че можете да свършите повече. Често се затрупвате с работа, която остава и за почивните дни. Трябва просто да се научите да казвате „не”, да разчитате правилно силите си. Внимавайте да не ставате зависими от околните, за което е виновна пасивността ви.
Цветът на стихията Дърво е зеленият, който се свързва със жлъчката и черния дроб. Избягвайте силно ветровитите места.




Ако последната цифра е 2 или 3…

Вас ви покровителства стихията Вода. Вие сте обаятелни, отзивчиви, съчувстващи. Умеете да плувате по течението и се нагаждате доста добре към новите обстоятелства. Но сте и умни, и креативни. Имате завидно въображение, добри мислители и философи сте. Умеете да общувате, добри дипломати сте, в разговор сте доста убедителни. Интуитивни, умеещи да привличате вниманието на околните. Добри организатори, но и добри изпълнители, умеете да забелязвате талантите на околните и да им отдавате дължимото.
Можете да бъдете прикрити и неискрени, никога не издавате тайните, които са ви поверили. Склонни сте да манипулирате. Винаги се стараете да намерите най-лесното решение.
Цветът на стихията Вода е черният, който е свързан с костната и отделителната системи.

Ако последната цифра е 1 или нула…

Вие сте свързани със стихията „Метал”. Живи, независими, самостоятелни, със силен характер. Обичате себе си, но умеете да се грижите и да уважавате и другите. Сдържани по природа, вие активно отстоявате мнението си, ако се наложи. Предпочитате баланса и чистотата във всичките й форми. Надеждни, решителни, не обичате да бъдете част от тълпата. Когато знаете какво търсите, нито едно препятствие не може да ви спре. Решавате проблемите с лекота, не се страхувате да останете сами, но искате да сте част от социума. Сред недостатъците ви е импулсивността ви, която се проявява моментно. Съзнателно или не, се чувствате силно привлечени от разкоша, парите и властта. Често се държите необосновано странно. Имате прекалено високи стандарти към хората около вас.
Цветът на метала е белият, който се асоциира с белите дробове и дихателната система.