Автор
Ева Григорова

Ето кои мъже никога няма да ви предадат

Колкото и на някои дами да им звучи странно, наистина има мъже, които ще ви дадат цялата си подкрепа и на които ще можете да разчитате винаги. Те ще бъдат лоялни и грижовни и ще ви дарят с цялата си обич. Разбира се, такива мъже не се срещат често, но ги има. Според астролозите такъв тип са само мъжете от следващите три зодии. Вижте кои са те.

Везни

Представителите на този знак са балансирани и спокойни. Мъжът Везни умее да слуша своята жена и винаги ще намери начин да утеши приятелката си. Това е така, защото той е внимателен към партньорката си и нейните желания - знае точно какво ще помогне за подобряване на настроението на любимата му. по природа той е балансьор и на моменти е готов да отстъпи в спор, само и само да има мир.



Козирог

Един от най-надеждните мъже в зодиака е Козирогът. Той е по-твърд от Везните, но в същото време нежен и учтив. Това е партньорът, който ще ви приготви закуска и ще ви я донесе в леглото, ей така без повод. Козирогът има способността да усеща своята жена, което помага да се предотврати голямата караница навреме. В началото на връзката може да ви се струва, че Козирогът е студен и не умее да показва емоции, но това изобщо не е така - той просто претегля всички плюсове и минуси твърде дълго. Ако той е убеден, че вие сте жената на мечтите му, той ще направи всичко, за да ви направи щастлива.



Дева

Мъжете Дева са известни със своя прагматизъм. На тях им е трудно да изразяват емоции, но ако сте успели да пробиете „бронята“ на този мъж, под нея ще намерите надежден партньор, който ще ви подкрепи в труден момент и няма да ви оказва натиск. Самоконтролът е силната им страна, което означава, че ще направят всичко, за да предпазят партньора си от негативни събития. Ако често изпитвате безпокойство и несигурност, Девата ще намери начин да реши проблемите ви.