Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Ето кои са ерогенните зони на зодия Лъв

Ерогенните зони на зодиакалните знаци трябва да са известни на всички. В крайна сметка е похвално и разбираемо да угодиш на партньора си. Не всеки обаче знае как да направи това, особено ако партньорите знаят малко един за друг или се притесняват да говорят на интимни теми. Лъвовете са издръжливи и имат голям сексуален апетит.

По природа Лъвът е голяма котка. Малко див и опасен, но ако подходите внимателно, ще го/я имате там, където искате. Тяхната най-ерогенна зона е собственото им его. Комплименти и пак комплименти. Възхитени погледи и дори някои подаръци правят чудеса с тях. Ако отделите достатъчно време на устните им и не забравите гърбовете им, вие сте близо до победата.

Любовните игри с Лъва трябва да започват само в подходяща, царствена обстановка. Може да е в спалнята или банята. Може да започнете да разтривате кралското тяло от гърба, тъй като при тях тази зона се счита за много чувствителна. Задръжте се на долната част на гърба, после бавно преминете към задните части и пак се върнете на горната част на гърба.

Мъжете Лъвове може да харесват докосването на женските нокти в лумбалната област. Можете да завършите еротичната игра с гърба, като с език очертаете тънка линия към задните части и леко захапете кожата на партньора. Може да използвате за поглаждане четка за бръснене.

Предпочитаните сексуални позиции са:
с жена Лъв – когато е отгоре, с мъж Лъв – когато е отзад. Именно в тези пози Лъвът ще може да се почувства като завоевател и крал, което само ще го развълнува повече.
В секса Лъвицата се стреми да стане лидер, но обикновено се съгласява на равни отношения. Харесва ѝ, когато партньорът нежно близва лицето, ушите и шията ѝ, както и вътрешната страна на бедрата ѝ отдолу нагоре по време на любовната игра.

Възхищението на партньора е важен компонент на секса за Лъвицата. Тя винаги внимателно избира сутиени и бикини, като иска да изглежда възможно най-съблазнителна, докато се съблича. Тя обича да прави любов на светло, за да може партньорът ѝ да се любува на тялото ѝ.

Чувствайки неистова нужда да се демонстрира, тя ще предпочете позиция, в която жената е отгоре, а мъжът може да вижда партньорката си и да се възхищава на красотата ѝ. За да намери удовлетворение, Лъвицата ще се наведе напред, позволявайки на любовника си да поеме част от гърдите ѝ в устата си. Ако старателно я поглезите от горда Лъвица, тя изведнъж ще се превърне в гальовно коте, което може да бъде най-милото същество на света.

Мъжът Лъв не се страхува да опитва нови неща, за вас (но най-вече за себе си) той може да отхвърли всички задръжки. Мъжът Лъв, подобно на жените от този знак, има нужда от ласкателство, също и от възхищение, признание.