Вярвате или не, астролозите посочват три знака от зодиака, на които трябва да имате най-малко доверие.

Според звездобройците най-голям брой представители тъкмо на тези зодии са склонни най-често на задкулисни машинации и користни дела. Така че, ако в близкото си обкръжение имате познат, приятел или дори роднина от някой от долупосочените зодиакални знаци, имайте едно наум и бъдете нащрек.

Това, разбира се, съвсем не означава, че ако най-добрият ви приятел например е роден под знака на един от тях, трябва веднага да бягате от него.

Стрелец

Стрелците са сред хората, които са способни да забият „нож в гърба“ и на най-добрия си приятел дори. Да не говорим, ако някой непознат им се изпречи на пътя към личното им щастие. Тогава са готови на всичко, за да се изкачат на върха на победата. Не подбират нито думи, нито действия, за да постигнат набелязаната цел. Често пъти са безжалостни и груби като темперамент и трудно могат да проявят съчувствие към когото и да било. Родените под този знак знаят живеят с мисълта, че с хитрост, измама и лицемерие могат да постигнат желаните резултати.

Рак

Раците са сред знаците, които най-добре знаят как да влязат под кожата на някого, само и само да извлекат максимална лична полза от него. Те правят мили очички, мигат на парцалки и въртят невинно опашчица на всеки, който прояви глупостта да им се довери. Лъжат и мажат и го правят без всякакво чувство за мяра. Сред най-лошите качества, които притежават, е завистта. Склонни са на интриги, клюки и грозни инсинуации спрямо човек, към когото чувстват неприязън или на когото, по една или друга причина, завиждат. Имат обаче един недостатък. Забравят лъжите си и често се оплитат в тях, попадайки сами в капана на собствените си сплетни.

Дева

Девите притежават особено силна харизма, която им дава възможността лесно да манипулират за лична изгода. Умеят да убеждават и го правят по най-непринудения и лежерен начин. С лекота си измислят и причина за скандали. Докато към едни могат да се държат така, сякаш са им най-скъпите на сърцето хора, то към други могат да таят необяснима злоба, без никаква причина. На пръв поглед заблуждават, че можете да им се доверите. Но не го правете! При първия им удобен случай, са готови да ви предадат, ако това им донесе някаква полза.

Четете още: Тези 3 зодии ще открият любовта до края на лятото