Автор
Весела Георгиева

Ето кои са най-късметлийските дни през юли

Точно в тези дни енергията е благоприятна, животът се случва по най-добрия за нас начин, а късметът няма нужда от четирилистна детелина.

И щастието ще почука на вратата ви. Просто бъдете готови да го пуснете да влезе.

2 юли – Венера в опозиция с Уран

Квадратът/опозицията е изключително хармоничен аспект. А според астропрогнозите, 2 юли ще бъде идеален за стартирането на нов бизнес и за търсене на творческо вдъхновение. Възможно е Вселената да реши да ви влезе в положение и да ви подкрепи. не търсете знаци. Просто се насладете на успеха.


7 юли - силно енергийна огледална дата

Огледалната дата през юли ще бъде под контрола на числото 7 - да, числото на късмета. Седмицата ще ни донесе почти дяволски късмет и ще ни направи по-щастливи, доволни, смели и харизматични. Ако сте решили да покорявате нови професионални върхове или сърцето на някого, 7-ми юли е най-подходящият ден за това.

10 юли - Опозиция на Меркурий и Плутон

Опозицията на тези две планети е много силна. 10 юли ще бъде ден на общуване, флирт, романтика, както и успешно творческо и бизнес сътрудничество. С голяма вероятност хората в този ден ще бъдат много продуктивни и готови да започнат диалог.


11 юли - Меркурий навлиза в знака на Лъва

Преминаването на Меркурий в знака Лъв е време, благоприятно всички, които искат да се забавляват, да почиват, да пътуват. Времето започва да тече бавно, сърцето и душата ни потъват в ритъма на лятното меренге и се вълнуват от много приятни теми и задачи...

20 юли - опозиция на Марс и Сатурн


Марс и Сатурн са в много благоприятен аспект – опозиция. Те ще бъдат разположени на противоположните страни на Земята, което ще провокира прилив на положителна енергия и добри събития. Ще бъдем мотивирани, вдъхновени, готови за нови промени и смели дела. Животът ще се промени - но към по-добро.



22 юли - опозиция на Слънцето и Плутон


Слънцето и Плутон са двата най-отдалечени обекта в Слънчевата система. А тяхната опозиция е супер интересна от гледна точка на астрологията. Това означава, че ще се радваме на положителна енергия и добро настроение. Слънцето и Плутон ще помогнат на хората да се освободят от депресивните мисли и съмненията.


28 юли - Меркурий влиза в Дева


Меркурий ще остане в Дева до 4 октомври. Това ще бъде най-доброто време от годината за тази планета и за нашите финансови дела, комуникация и творчество. На 28-и можете и дори трябва да работите повече, да търсите нови възможности и да придобивате нови знания.