Ето кои са най-магичните дни от май, в които можете да сбъднете желание!

Май е един от приказните месеци, защото точно сега природата се събужда и всичко е в разцвет. Някои от дните на пролетния месец обаче притежават по-голяма, почти магична сила. Вижте кои са те!

На 4 май ще се случи преходът на Меркурий в знака Близнаци. Този ден е изкблючително енергийно зареден и до голяма степен ще определи какво ще се случи до края на месеца и в началото на лятото. Преходът на Меркурий в знака Близнаци означава добри, благоприятни за всички нас моменти. Защото тази планета се чувства възможно най-комфортно точно в този знак. Намислете си нещо, но силно!



5 май е от т.нар. огледални дати. Светът и животът ни ще се управляват от числото 5. Очаква ни спокойствие, положителна енергия. Петицата е символ на златната среда. Затова 5 май е идеален ден за релакс, смяна на обстановката, общуване с близките.

На 6 и 7 май е пикът на Акваридите. През тези два дни хората, които се занимават с образование, наука, интелектуална дейност, ще имат голям успех и късмет. Отправете своето най-голямо желание, свързано с работа и бизнес. Можете да се поглезите и със скъпи покупки, за които отдавна сте мечтали.



На 11 май е Новолунието в Телец. Един много специален момент. Идеално време за леки ремонти, пренареждане на дома, почистване. почистете и изхвърлете боклуците. Можете дори да смените работата си.