Автор
Весела Георгиева

Ето кои са най-щастливите представители на зодиака според Ванга

Великата пророчица не само е предсказвала бъдещето, но се е интересувала и от астрология. Ванга разделяла зодиакалните знаци на групи. Била убедена, че някои от тях биват пазени от ангелите цял живот. А на някои предсказвала тежка съдба.

Щастливците - те са надарени с невероятна сила и енергия. И имат особена връзка с висшите сили.

Телец. Един от най-надеждните знаци на зодиака. Телците ас уверени в себе си, спокойни и разсъдливи. Звездите са благосклонни към тях, а животът им минава без проблеми. Винаги знаят какво искат и уверено вървят към постигането на целите си.

Скорпион. Според Ванга, това е най-загадъчният зодиакален знак. Хората, които са родени Скорпиони, са лесно раними, но много честни и прями. Висшите сили обичат Скорпионите и често им помагат. Могат да загубят всичко само, защото не могат да кажат благодаря в нужния момент. И трябва да се научат да се доверяват повече на околните.

Лъв. Още един представител на зодиака, дарен с късмет. Ванга съветва Лъвовете да отделят повече внимание на околните.

Риби. Всички ги харесват. И могат да постигнат всичко, което пожелаят. дори, когато си поставят неизпълними цели, съдбата прави така, че нещата да им се сбъднат.

Знаците с тежка съдба...

Везни. Те са невероятно зависими от обкръжението си. За тях е важно какво мислят другите. Мотивите им обаче не са безобидни, когато става въпрос да помогнат на някого.

Близнаци. Всичките им неуспехи идват от техните собствени комплекси. Трябва да бъдат по-смели и спокойни. Ако имат проблеми, не трябва да се паникьосват, а да се справят с вътрешните си демони. И тогава и съдбата ще им помогне.

Рак. Емоционални и склонни към депресия. Трябва да приемат по-леко неуспехите и да разчитат на помощта на приятелите си.

Козирог. Сами си измислят проблемите. Но пък са невероятно издръжливи и целеустремени. Просто имат нужда от някой, който да ги ръчка, за да успеят.

Знаците, които Ванга приемала за близки по душа

Водолей. Привлекателни, странни, хора, които спокойно могат да предсказват бъдещето. Надарени със свръхестествени сили. Често имат дежавю или пророчески сънища.

Дева. Практичната Дева е невероятно надарен знак. Те са емпати по душа, могат да помагат със съвет. Но пък са лесно обидчиви.

Стрелец. Имат развити свръх способности по рождение. Могат да виждат бъдещето, да помагат да близките си. Ако си пожелаят нещо по време на Пълнолуние, то ще се сбъдне.

Овен. Страстни и целеустремени, получават всичко, което искат. Като с магия. Просто подсъзнанието им толкова добре визуализира това, което искат, че вселената им го дава.