Празникът на виното и любовта винаги е бил изпълнен с емоции. Този път представителите на четири зодии ще имат един наистина специален ден.

Везни
Везните ще преживеят един наистина романтичен и незабравим 14 февруари, тъй като в момента при тях доминира стремежът към забавление, сантименталност и себеизразяване. Има голям шанс необвързаните Везни да преоткрият някого, на чиито качества досега не са обръщали внимание, а на обвързаните представители на този знак препоръчваме да организират нещо мило и сантиментално, за да преживеят онази истинска, но позабравена старомодна романтика.



Скорпион
Повече интимност и по-малко несигурност ще властват във връзката ви в този ден. Ретроградният Меркурий създава подходящ момент да изразите всичко, което е в сърцето ви. Ако до този момент сте били предпазвили и сте се страхували от чувствата си, сега е времето да поемете инициативата - вашият партньор ще бъде предразположен да изслуша и да възприеме позитивно вичко онова, което имате да кажете.

Лъв
Цялата енергия под знака на Водолея, която се генерира в момента, попада в зоната на Лъва, която управлява верността и споделените чувства. Според астролозите този Свети Валентин е подходящ момент за Лъвовете да "издигнат връзката си на по-високо ниво", като предприемат следващата крачка към задълбочаване на взаимоотношенията си.


Водолей
Сексът и романтиката винаги са приоритет в живота на Водолея, но на този Свети Валентин представителите на знака ще се чувстват особено развълнувани. Сега е моментът да направите нещо, което винаги сте искали, но не ви е достигала смелост, или поне да се поглезите подобаващо с него специално и разточително.