Автор
Весела Георгиева

Ето кои три зодии трябва да внимават до края на октомври

Остават броени дни до края на октомври. Оказва се обаче, че представителите на три зодии трябва да бъдат изключително внимателни. Сливането на Слънцето и планетата на изобилието Венера ще доведе до негативни емоции, резки промени в настроението и доза неприятности.

Рак

Скъпи Раци, заради разположението на планетите, вие ще надцените своите сили и възможности. Това ще се отрази негативно на физическото ви състояние. Възможно е също така да срещнете трудности в общуването с противоположния пол. Трябва да потърсите причината за това и да вземете решителни мерки. В противен случай ще се почувствате уморени от живота и няма да ви се прави нищо.


Лъв

Скъпи Лъвове, през втората половина на октомври ще се наложите да похарчите малко пари. Това ще се отрази негативно на финансовото ви състояние. Затова бъдете много внимателни за начина, по който общувате с шефовете. Възможно е да влезете в излишни спорове и конфликти. Бъдете толерантни.



Везни


Скъпи Везни, ако вашата връзка е започнала скоро, твърде възможно е да приключи скоро. Лесно ще се справите със ситуацията, но трябва да внимавате и с финансите. Не пренебрегвайте съветите, които приятелите ви дават. Понякога отстрани нещата се виждат доста по-ясно.