Лятото вече свърши, но истината е, че това си има и своите добри страни. Все пак с края на топлите дни намаляват и излишните харчове.

Оказва се, обаче, че четири зодии имат много големи шансове да се радват на солидни приходи в първите по-студени дни на новия сезон. Не само, защото лятото и пръснатите за почивки пари остават зад гърба им, но и защото звездите така са се наредили, че тази есен те ще забогатеят сериозно.

Кои са зодиите, които ще се радват на внушителни парични постъпления през новия сезон, може да видите в следващите редове:

Риби

Не се страхувайте да смените работата си, ако не се чувствате удовлетворени от сегашната. Звездите са на ваша страна и нашепват, че най-активните представители на зодията ще заемат ръководна позиция в нова фирма, за която доскоро дори не са смеели да мечтаят.

Лъв

Есента носи на Лъвовете амбиция за покоряване на нови върхове. Те са се уморили да работят за някого и през идния сезон са твърдо решени да създадат свой собствен бизнес. Бизнес начинанието им ще бъде покровителствано от звездите, поради което е сигурно, че ги чака голям успех.

Стрелец

Тази есен Стрелците да се готвят за голямо богатство. Но интересното е, че на тях няма да им се наложи да се трудят за парите, защото те ще им бъдат пратени даром от звездите.

Да, много е вероятно да уцелите шестица от тотото, Стрелци. Късметът е с вас тази есен, затова бъдете спокойни, по един или друг начин парите ще ви застигнат.

Козирог

Новият сезон ви носи нови професионални висоти. Тази есен вашата способност и потенциал ще бъдат най-накрая забелязани и вие ще получите повишението, което заслужавате. Като с него, разбира се, ще се покачи и заплатата ви.