Ето представителите на кои зодиакални двойки ще страдат от разбито сърце тази година

Любовта е трудна материя. Понякога летим, но понякога ни се налага да се скрием в някой ъгъл, за да страдаме насаме, докато болката от раздялата отмине. Вижте кои зодиакални двойки ще бъдат с разбито сърце през тази година.

Овен и Рак

Трудни характери. Овенът все иска да дърпа напред, Ракът пък пази семейството, но често ходи малко назад и встрани... Ракът обича дома, Овенът - купоните. И в един момент ще назрее скандал, а след него ще се зададе и раздяла. Нищо, приемете я, защото съвсем скоро след нея ще дойде и новото начало.



Близнаци и Водолей


Ах, скъпи Близнаци, вие винаги искате да сте в центъра на събитията и вниманието. Но понякога трябва да оставите малко слава и за другите, нали? Водолеите, които обичат спокойствието и приятните разговори, ще се затворят в себе си и ще се посветят на работата. Ами дошло е време за смяна на партньорите!


Лъв и Стрелец


Не се сърдете, просто тези два зодиакални знака са наистина твърде различни. Няма как да се разберат. Скандалите са гарантирани, а в споровете трудно ще излезе победител. Няма да се разберете, това е. Единственият вариант е да се разделите. После ще осъзнаете, че не сте искали точно това, но ще бъде късно. А и нали знаете - по-добре приятели за секс, отколкото двойка за скандали.


Скорпион и Риби


Рибите са толкова сладки. Винаги готови да помогнат, да направят добро, да споделят радост и болка... А Скорпионите... О, Скорпионите, могат да хапят. И не само. Езикът им е доста хаплив и от думите им боли. Скъпи Риби, поплачете си и си намерете друга идеална половинка. Тази не е вашата. Време е да осъзнаете, че Скорпионът просто си точи егото върху вашата добра душа. Покажете му пътя и хванете своя, със сигурност ще срещенете някого, с когото да танцувате на лунна светлина и да си рецитирате стихове.