Автор
Десислава Недева

Ето това са зодиите, които никога няма да ви изневерят

Помислете кое е качеството, което най-силно цените в една връзка? На прима виста най-вероятно ще ви изскочи една дума в съзнанието и това е лоялност. Що се отнася до зодиакалните знаци, всеки един представител на зодиака може да бъде верен на своята половинка, но само четири са зодиите, които наистина ще бъдат с вас и само с вас до сетния ви ден. Нека видим кои са те:

Рак

Раците са предпазлив знак и не допускат хората близо до себе си особено лесно. Да споделят най-съкровените си мечти, чувства и тайни е екстремно излизане от зоната им на комфорт и ще трябва да преминете през много тестове и изпитания, докато заслужите тяхната пълна отдаденост. Но цялата тази борба ще си заслужава, защото веднъж създали връзка, нищо не е в състояние да ги отклони от пътя им към олтара и отвъд него. Те инвестират особено много средства и енергия в партньорските взаимоотношения и поглеждането встрани не е характерно за тяхната романтична и чувствителна натура.



Дева

Девата е обгрижващ знак. Тя е земна, практична и методична, което я прави и изключително лоялна към своите партньори. Просто за нея не е логично да се пилеят излишни емоции в поддържането на няколко паралелни връзки. Картите им са винаги на масата и всичко трябва да е точно пресметнато и изчислено - аз съм с теб, ти си с мен и...точка. Няма други варианти на интерпретация в отношенията. Хората от този знак може често да пренебрегват себе си в опитите си да задоволят нуждите на своите любими, но никога няма да направят компромис с принципите си.

Везни

За някои знаци фактът, че се намират във връзка, не изключва възможността да имат сексуални отношения и с други партньори. Но Везните имат очи само за своите възлюбени. Те просто са обсебени от любовта и изневярата за тях ще е равносилна на смърт. Жената Везни дори няма да забележи готиния мъж с лек загар, който ѝ намигна, докато си купува кафе на път за офиса. Може би за вас това е странно поведение, но за нея да бъде моногамна е най-естественото нещо на света, както е дишането.



Скорпион

Да, правилно прочетохте. Скорпионите са особено чувствени, но не обичат да разпиляват енергията си със случайни хора в живота си. Те са обсесивни и ревниви, което категорично изключва идеята за споделяне на сексуални партньори. В тяхна полза работи фактът, че имат силно развита интуиция и прозорливост и веднъж избрали своя любим, рядко попадат в ситуация, в която да им се наложи да шарят с поглед. Освен това притежават силен характер и адаптивност и с лекота ще преодолеят и най-мрачните периоди в една връзка, без да търсят утеха или спасение в някой друг.

Четете още: Тези 3 зодии са майстори в секса