Автор
Ева Григорова

Ето защо астролозите смятат, че имаме голяма причина да празнуваме този месец

Тази година започна с три ретроградни планети. Ретроградният Меркурий се намесва в комуникацията и информацията, ретроградният Марс ни пречи да действаме, а ретроградният Уран е свързан с внезапна промяна и радикална иновация на вътрешно ниво.

Готови ли сте за добрите новини? Току-що излязохме от ретроградните периоди на Меркурий и Марс и след като Уран тръгне директно на 22 януари (след петмесечна ретроградност), няма да има нито една ретроградна планета до 21 април!



Добре, значи няма ретроградни планети през следващите няколко месеца. Но защо това всъщност има значение за нас? От една страна, това означава, че темите и областите на живот, управлявани от всяка от планетите, ще се движат напред с пълна пара, вместо да осуетяват нашия прогрес.

И според астролозите, можем също да благодарим на Уран, който се движи директно през Телец за малко материален тласък. Затруднените планове с работа и пари могат вече да наберат пълна скорост!



Не само това, но поемащият риск Юпитер (планетата на експанзията, късмета и изобилието) е в Овен до 16 май. Това означава, че имате цялото планетарно разрешение, от което се нуждаете, за да натиснете газта.

Така че, ако все още не сте започнали да работите по своите новогодишни обещания, не се притеснявайте. Астролозите смятат, че първите няколко седмици на януари така или иначе са били по-подходящи за оценка на вашите възможности. След като вече всички планети са директни, вече можете уверено да изберете посоката си за 2023 г..