Автор
Десислава Недева

Ето защо тези 3 зодии са привлечени като с магнит от Скорпиона

Ако срещу прилагателните имена в речника слагаха снимки, то срещу думата „секси“ щеше да стои такава на зодия Скорпион. Хората, родени между 23-ти октомври и 21-ви ноември, са прочути със своята дълбочина на характера, интензивност на чувствата, висок интелект и животински магнетизъм. Понякога им се носи лоша слава, но в повечето случи това е така, защото просто не познавате тези хора достатъчно добре. Има обаче три знака от зодиака, които не преценят другите само по първо впечатление, а успяват да видят отвъд осезаемото. Те се свързват със Скорпионите на интелектуално и духовно ниво и вече нищо не е същото за тях. Попаднали са в плен на харизматичната им натура и няма измъкване.

Вижте кои 3 зодии не могат да устоят на чара на Скорпиона:

Рак

Тези два водни знака обикновено взаимно се привличат още при първи контакт помежду си. Раците са обгрижващи по природа и несъзнателно търсят човек от обкръжението си, към който да насочат своите грижи и внимание. Този човек почти винаги се оказва от зодия Скорпион. И двата знака обаче държат дистанция, така че трудно се осъществява бърза и лесна връзка помежду им, но пък когато се предадат на чувствата си и започнат да се усещат по-освободени в своята компания, те започват да се държат и да изглеждат така, сякаш са създадени един за друг. Те се разбират само с поглед и умеят да изградят и съхранят дълбока емоционална връзка, която продължава завинаги.



Дева

Скорпионът и Девата формират много интересен тандем заедно. Скорпионът е известен като „лошото момче“ на зодиака, докато Девата е мила, добра и грижовна всеотдайна „майка Тереза“. На пръв поглед изглеждат две пълни противоположности, но всъщност има много общо помежду си. Например и двамата са силно интелектуални знаци, ценят честността и лоялността в отношенията, имат поглед към детайлите и обичат да се грижат за хората около себе си. Девата е привлечена най-вече от мистичната страна на Скорпиони и дълбочината, с която подхожда към всяко едно начинание. Те са една загадка, която Девата с нетърпение очаква да разгадае.



Риби

Рибите са мил, нежен и деликатен знак, който има склонността да лети в облаците. Поради тази причина малко хора наистина успяват да ги разберат, а други директно им лепват етикета „разсеяни“. Но Скорпионите са единствените, които моментално разбират тяхната истинска природа, която им харесва и привличането е мигновено, почти като на магия. Както едните, така и другите пребивават еднакво умело и в двата свята – този на реалността и този на мечтите и сънищата. Интуитивната природа на Рибите ще ги накара да повярват, че най-накрая са срещнали сродната си душа в лицето на Скорпиона и ще извадят на повърхността най-интензивните емоции, на които е способен човек, за да създадат своя уникална реалност, в която да съществуват заедно завинаги.

Четете още: Картите Таро разкриват какъв ще бъде месец октомври за всяка една зодия