Февруарски тароскоп за Стрелец: Месецът на любовта ще ви донесе… любов!

30 януари 2023 | 08:40
10702
0
Unsplash
0

Подхождате по неправилен начин спрямо ситуациите в живота си напоследък. Повлияни сте от негативна среда или хора и не сте на себе си. Може да имате агресивно или отмъстително поведение, което вреди на вас и близките ви. Изпитвате трудност в отношенията си с околните. Опитайте се да промените държанието си и много бързо ще видите резултати.

Месецът на любовта ще ви донесе… любов! На необвързаните предстои начало на прекрасни хармонични отношения с нов човек. Тази връзка може да прерасне в романтични отношения или искрено приятелство.

Зa някои от обвързаните този месец е чудесен за сключване или плануване на брак. Ако още не сте отправили предложението си, февруари е на ваша страна.

За женените месецът на влюбените ще бъде изпълнен с щастие и хармония в семейното гнездо. Постигнали сте специална връзка с взаимна любов и грижа. Време е да ѝ се насладите!
 

@woman.bg Стрелци, любовта чука на вратата ви #taroskop #тароскоп #sagittarius #tarot #tarotreading #zodiac #fyp #foryou #fypviral Hypnosis Music - Hypnosis Therapy

В кариерен план не прилагате необходимия фокус и дисциплина, за да постигате целите си. Доминираща фигура задушава вашата креативност и нарушава спокойствието ви. Чувствате се разколебани дали сте на правилното място и обмисляте други алтернативи. Отпуснете се и оставете нещата по течението. Това е ситуация, която е извън ваш контрол, колкото и да се напрягате. Както са казали хората: всяко чудо – за три дни!

 

Автор: Мира Маринова

Коментари

Добави Коментар

Най-четени