Имате късмет, този месец ще сбъдне съкровена ваша мечта! Очаква ви голямо щастие и постигане на нещо, което от много време сте искали. Радост и удовлетворение ще сгреят сърцата ви! Предстоят ви красиви дни, изпълнени с трепет и усмивки.

Февруари ще ви донесе бистър ум и пред вас ще се открият нови хоризонти и синьо небе. Ще постигате целите си много по-лесно от преди. Не само тях – всичко, което искате! Имате нова перспектива и яснота за доста ситуации в живота си и вече можете да преминете към същината на въпроса – действие. Ще се заредите с идеи, вдъхновение и творческа визия. Вашата справедливост ще ви помогне да отстоявате правата на себе си и на другите.

Притеснения и несигурност доминират в действията ви. Загърбете проблемите от миналото и се отървете от ненужни страхове, за да отключите късмета си. Изпратете положителна енергия към вселената и тя ще ви донесе по-добро бъдеще.

Пазете се от предателство от човек, на когото имате доверие. Някой от обкръжението ви ви саботира зад гърба.

Вие също сте склонни към саморазрушителни действия. Винаги мислете за последствията! Искате да се освободите от статуквото по начин, който е вреден за вас и/или околните. Понякога сте безразсъдни и несериозни. Мислите прекалено много за мнението на другите. Разпиляни сте както в живота, така и в мислите си. Преборите ли се с тези вредни привички, ще се радвате на огромно щастие!