Февруарски тароскоп за зодия Лъв

02 февруари 2023 | 08:22
8470
0
0

Този месец сте на ръба на голямо прозрение и израстване. Звездите ви призовават да разгърнете пълния си потенциал, но първо трябва да се откажете от няколко неща, които биха ви попречили. А именно – тесногръдие, нездравословни мисли и зависимости.

Постарайте се да сведете до минимум съревнованието с околните, импулсивността и агресията си. Вкарайте в нормата пристрастяване към секс, алкохол или други зависимости. 

Постарайте се да не бъдете с широки пръсти през февруари. Небрежното харчене може да ви създаде финансови проблеми или дори да ви вкара в дълг. 

@woman.bg Лъвове, очаква ви успех #taroskop #тароскоп #leo #tarot #tarotreading #zodiac #fyp #foryou #fypviral Hypnosis Music - Hypnosis Therapy

Осъзнавате, че сте се сдобили с много мъдрост, придобита от горчив опит, болка и загуба. Не навлизайте в прекален анализ и не се самообвинявайте. Силата на негативното мислене е разрушителна за душата.  

Ще завършите много важен етап от проект и е време да се почувствате доволни и горди от постигнатото. Очаква ви радост и удовлетворение. Споделете успеха си със семейство и приятели. Ако някой е допринесъл за него, отдайте му необходимата благодарност и валидация. Всичко това се дължи на здравата основа, която сте изградили. Извлечете най-доброто от нея и прилагайте същата гъвкавост и креативност и занапред. Всичко в живота се постига по-лесно, когато има стабилност и хармония. Отдайте се на заслужена почивка!


Коментари

Добави Коментар

Най-четени