Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Флирт за Скорпионите и вълнуващи събития за Стрелците носи април

Дойде моментът да видим април, какви емоции ще донесе за Везните, Скорпионите и Стрелците.

Везни – През април Марс ще ви подкрепя и ще ви дари с голяма енергия. Ще ви направи независими и инициативни. През втората половина на месеца са възможни неочаквани и приятни обрати на съдбата. Начинанията ще ви се отдават с лекота. Помислете дали са необходими промени в областта на работата ви и ако е така, трябва да се предприемат и необходимите стъпки. Сатурн обаче образува квадратура през цялата година към знака ви, поради което ще се сблъсквате със закъснения, ще срещате препятствия и трудности. Но не трябва да се отказвате, защото тогава шансовете, които идват чрез Юпитер ще изчезнат. Очарователната Венера преминава през дома ви на здравето и работата до 20 април. Добър момент за козметични и спа процедури и за грижи за външния вид, които ще ви позволят да подобрите фигурата си. Обърнете внимание на балансираното хранене, в диетата ви трябва да има достатъчно зеленчуци и плодове. Когато след тази дата планетата на любовта премине в знак Овен, ще се пробуди вашият романтичен живот. Рязко се повишават шансовете да срещнете някого, особено около времето на пълнолунието, което е във вашия знак на 19 април. Не позволявайте на благоприятният период да отмине просто така. Често излизайте на разходка, срещайте се с приятели, сами отправяйте покани, посещавайте обществени мероприятия. Всяка нова среща може да внесе нещо ново и вълнуващо в живота ви.

Скорпион – От самото начало на месеца влиянието на Марс в Близнаци ще ви постави пред избор дали да кротувате или да поемате рискове, особено по отношение на личните взаимоотношения. Много е важно да не изгаряте мостовете след себе си, а да се опитате да изясните неясните моменти. Юпитер става ретрограден и ще събуди във вас здравия разум и желанието за промяна в живота. Под негово влияние самочувствието и самоувереността ви ще са много по-слаби. Това е времето да проявите повече гъвкавост. Опитайте се да се адаптирате към ситуациите, доколкото можете. Слънцето докато се движи през вашия 6-ти дом ще изисква да се грижите повече за себе си, като ви подтиква да пренаредите всеки ъгъл на живота си. Първата половина на месеца ще бъде изпълнена с нежност и чувственост, а втората половина ще има повече страст и активност. Настъпва добро време за любов, защото планетата на красотата и хармонията Венера ще се движи през сектора на любовта, където ще остане до 20 април. През този период вие ще сте по-привлекателни от обикновено, няма да липсва внимание от страна на противоположния пол. Съблазнявайте, очаровайте, завладявайте - Венера е на ваша страна! Очаквайте много приятни моменти, флиртове, любовни игри. Свободните представители на вашия знак могат да се влюбят, но да внимават твърде много, защото чувствата могат да бъдат крехки. Ако вече имате връзка, добре е да намерите време за активна почивка съвместно с партньора си.

Стрелец – Април ще бъде положителен и светъл период за вас. В началото на месеца сдържаността ще бъде най-добрият метод за действие. Опитайте се да говорите по-малко и да правите повече. По-късно влиянието ще се промени и късметът постепенно ще започне да обръща глава към вас. Втората половина на април може да бъде повратна точка в много аспекти на живота. Юпитер ще ви даде оптимизъм и ентусиазъм, ще гледате на живота от по-светлата му страна. Освен това ще нараснат вашите творчески и интелектуални способности под негово влияние. Марс в Близнаци може пък да ви направи малко нервни и импулсивни. Важно е да не затваряте вратите след себе си, но винаги да си оставяте някаква възможност. Очаровайте света! Слънцето ще преминава през 5-тия дом на страстта и блясъка, като ви дарява с чар и обаяние. Използвайте възможността да се наслаждавате на внимание под прожекторите, защото където и да отидете, те ще се насочват към вас. Вашата популярност ще ви донесе много нови приятели и нови ухажори/ки. Изобщо няма да да скучаете. Време е да отдадете почит и на домакинството и грижите по дома. Венера преминава през семейния сектор на вашия знак, където ще остане до 20 април. По това време семейството и дома ще са от особено значение. Трябва да се отбележи, че втората половина на месеца ще бъде по-успешна и това се дължи на влизането на Меркурий и Венера в Овен. Тези позиции ще събудят вашия романтичен живот и ще ви предоставят вълнуващи събития от гледна точка на лични взаимоотношения. Може също така да се повишат доходите ви. Ако сте сингъл, през втората половина на месеца ще имате повече шансове да срещнете специален човек, така че бъдете търпеливи и бъдете готови да действате.