Автор
Woman.bg

Годината на Глигана носи късмет, любов и пари

Според китайския зодиак настъпващата 2019 година ще мине под знака на Земния Глиган (ще чуваме за нея и като година на прасето). Това ще е година, изпълнена с късмет и множество успехи. Идеалното време за финансови придобивки и добри инвестиции. Годината на Глигана ще донесе със себе си много радости, приятелство и любов за всички зодии.

В китайската митология прасето е символ на благоденствие, плодородие, майчинство, късмет, богатство и пари. Но също така и на егоизма, упоритостта и ненаситността. Прасето привлича към себе си успех във всички сфери на живота. Затова и китайските астролози препоръчват в дома и работното ви място да има статуетка на прасенце.

Легендата разказва...

Веднъж Буда поканил при себе си дванадесет различни животни, за да ги назначи за покровители на годините. Котаракът обаче проспал времето на аудиенцията и Буда спешно пратил на Земята свои посланици, за да му намерят заместник. Първото животно, което срещнали пратениците на Буда, се оказал глиганът. Така на него именно се паднала великата чест да завършва дванадесетгодишния цикъл на източния хороскоп.

5 фeвруари 2019 г. е датата, в която с целия си блясък настъпва гoдинaта нa Зeмния Глиган. Ако сте родени в eднa oт тeзи гoдини - 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, виe cтe под тoзи китайски зодиакален знак. Eдвa през 2031 г. Глиганът щe влacтвa oтнoвo c пълнaтa cи cилa.

Оcнoвнaтa черта на родените в гoдинaтa нa Глигана е чистосърдечността. Представителите на този знак са толерантни, честни, отзивчиви и силни по дух хора. Това са хора, на които може да се доверите. Самите те са наивни, което също ги прави много доверчиви. Искрени и почтени, родените под този знак никога няма да ви предадат. Добри компаньони и забавни партньори, с тях никога не е скучно. Родените в годината на Глигана никога не влизат в пререкания и спорове с хората, които обичат.

Раздават се с цялата си душа. Бъpзo зaбpaвят лoшoтo и лесно прощават He ca конфликтни и ca гoтoви нa всичко, зa дa живeят в миp със себе си и света. Добри лидери и застъпници на доброто. Имат усет към стойностното и естетическото. Обичат лукса, комфорта и стилните изискани блюда.

Глиганът е жаден за знания. Чете много книги. Надарен е с качества, които с постоянство и воля съумява да развие до изключителни висоти. За него добрият вкус, обноските и възпитанието са от голямо значение. Дава всичко от себе си, за да изпълни дълга си. Жизнерадостен, сговорчив, никога няма да ви опонира, ако ви обича. Глиганът е импулсивен, честен и винаги застава на страната на по-слабия.

Представителите на зoдия Глиган ca великолепни cпopтиcти и стожери за семейството си. Влюбчиви са и особено страстни. Словоохотливи са, обичат да се налагат, държат на мнението си, но умеят да се учат от всеки и всичко.

А сега да си дойдем на думата и да видим какво ни очаква през годината на Глигана според зодиакалния знак:

Кон
Родените под знака на Коня ще бъдат изключително уверени през 2019-а. Представителите на този знак ще почувстват прилив на творческа енергия и нови идеи. Прекрасно време да започнете нов спорт и да помислите за своето здраве. Важно е да отделяте нужното време на любимите си хора и приятелите си. Надграждайте себе си и развивайте положителните черти от характера си. Поработете и върху талантите и интересите си. Ще постигнете невероятни успехи.

Плъх
Годината на Глигана ще донесе щастие и удовлетворение на представителите на зодия Плъх. За да успеят през 2019 г. те трябва да положат необходимите усилия в това, което обичат да правят. Отделяйте повече време на семейството си и най-скъпите си хора, защото те са голямото богатство на живота.

Овца

Очертава се силна и доста комуникативна година за Овцата. Време, в което ще помислите за здравето и личните си радости. Необвързаните ще открият любовта. Твърде вероятно е да се появят и мимолетни връзки с бърз край. Семейните ще заздравят връзките си. Усилията ви ще бъдат възнаградени.

Маймуна
Маймуните ще се радват на късмет през цялата година на Глигана. Тях ги очаква спокойна и без напрежение година. Все пак ще е нужно да положите мъничко усилия в сферата, в която искате да постигнете успехи. Нищо няма да дойде даром. Добре е да наблегнете на здравословните храни. Има вероятност за конфликт във връзката ви. Какъвто и да бъде развоят от него обаче, при всички случаи той ще бъде положителен за вас. Вложете повече енергия и концентрация на работното си място. Вярвайте в себе си.

Петел
В никакъв случай не се отказвайте от онова, което сте започнали. 2019-а не е подходяща за започване на нова работа и нови начинания. Довършете започнатото и успехът ви е гарантиран! Същото се отнася и за връзката. Новата връзка е обречена на провал. Дръжте на партньора си и го подкрепяйте във всичките му изпитания. Бъдете по-организирани и активни през този период.

Куче
Годината на свинята ще е много динамична за Кучето в любовен и професионален план. Може дори да си намерите ново хоби. Превъзходните ви инстинкти ще ви помогнат да балансирате всички аспекти от живота си. Любовта и страстта ще са видими с просто око за околните, когато погледнат Кучето отстрани. Любовни афери и флиртове ще са често срещано изкушение за необвързаните Кучета през 2019-а. Усилията ви на работа ще бъдат забелязани от ръководството и преките ви шефове без да се налага сами да изтъквате успехите си. Но ще трябва да овладеете по-добре нещата във финансов аспект, ако управлявате собствен бизнес.

Глиган
Годината на Глигана ще бъде балансираща за родените под знака на Свинята. Това е времето, в което ще е необходимо коригиране на предишни грешки и подготовка за бъдещето. Погрижете се за здравето си с простички домашни средства. Те ще облекчат стреса. Научете се да общувате качествено с партньора си. Това ще ви помогне да скрепите връзката си. Що се отнася до кариерата, научаването на нови умения е от огромно значение за вас през 2019-а

Бик
Бикът ще се радва на една прекрасна година. Това е годината на релакса и забавленията за представителите на тази китайска зодия. Както в любовта, така и в работата ще сте благословени със стабилност. Погрижете се добре за здравето и храненето си през 2019-а. Това ще е от огромно значение за в бъдеще. Що се отнася до връзките, Биковете ще трябва да се постараят малко повече, за да заздравят връзките си въпреки стабилността. Новите проекти на работа ще държат вниманието ви непрекъснато, а съзнанието заето. Това ще ви донесе материални облаги. В личен план 2019-а година ще е идеална за Биковете, които искат да организират пътешествие с партньора си или да планират бременност.

Тигър
И родените под знака на Тигъра ще се радват на прекрасна година. Ще се чувствате непобедими и готови да завладеете целия свят. И не стига това, но и до каквото се докоснете през 2019-а ще се превръща в злато, тоест годината ще ви донесе материални успехи. Просто трябва да се концентрирате и да насочите енергията си в тази посока. Годината на свинята ще е щастлива за Тигъра и в любовта. Свещи, романтични вечери, цветя, шоколад и много любов – така ще премине тази година за тях. В професионален план годината няма да е особено успешна, ще е дори трескава, но пък няма да е невъзможно да овладеете трудните ситуации. Просто дръжте финансите си под око и се предпазвайте от безсмислени харчове.

Заек
За Заека Годината на глигана ще е година на предизвикателства. Но с вашата силна воля и решителност ще сте способни да преодолеете всякакви препятствия. Не прекалявайте с тренировките в здравословен план. Това може да ви донесе известни проблеми. Предпазвайте се и не се претоварвайте. Избягвайте прекомерната консумация на червено месо и захар през тази година, защото има известен риск от развитие на някои заболявания, свързани с тях. В любовен план 2019-а ще бъде не особено бурна. Ще сте здраво стъпили на земята. Не ви очакват сложни взаимоотношения. Комуникацията ще ви е необходима, ако искате да изведете връзката си на следващо ниво. Успехът в кариерата ви ще зависи до голяма степен от детайлите. Не игнорирайте малките неща на работа.

Дракон
Годината на Глигана ще е спокойна и мирна за Дракона. Ще чувствате непрестанно прилив на енергия. Ще бъдете ривлечени от добри каузи и благородни инициативи. Обвързаните ще се радва на здрави връзки, изпълнени с щастие, хармония и любов. Необвързаните Дракони ще срещнат партньор с обещаващо бъдеще. Това е годината на креативна работа в професионален план. Финансовото ви състояние ще се стабилизира неочаквано. Релаксацията и медитацията ще ви помогнат да направите живота си по-щастлив и балансиран.

Змия
Змията ще се радва на спокойствие през 2019-а. Малко объркани ще са нещата в любовен план. Има вероятност да се окажете с разбито сърце. Това не бива да ви отчайва обаче. късметът е на ваша страна. Годината на Глигана крие рискове от разочарования и в професионален план, но това е част от живота. Научете се да ги приемате такива, каквито са и то с усмивка на лицето. Разчитайте единствено на себе си.

Четете още: Животът на тези 3 зодии ще се преобърне през 2019-а