Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Годишен хороскоп на Скорпиона за 2021-ва: Бурни любовни страсти и много приключения

Скъпи Скорпиони, годината пред вас ще доведе до ситуации, към които ще трябва да се приспособите. Може да се чувствате по-малко контролирани от живота си от обикновено. Ще влезете в промени, които не очаквате с нетърпение, особено след като сте фиксиран знак. Но те имат за цел да ви запознаят с нещо ново, което иначе не бихте предприели сами.

Марс ще бъде във вашия знак от 30 октомври до 13 декември и тогава ще имате специален прилив на енергия, за да постигнете безкомпромисно всичко, което искате. Другите ще ви възприемат като доста напористи и доминиращи в този период.

Плутон във вашият 3 дом все още може да ви донесе тъмни мисли и песимизъм от време на време, но също така – и силно желание да проникнете в същността на нещата. Може да почувствате, че всички решения, които вземате, са доста трудни. Тази година няма да имате големи колебания в областта на работата, но все пак ще трябва да се адаптирате към определени обстоятелства. Бъдете внимателни с инвестициите и ако инвестирате пари, консултирайте се с някого, на когото имате доверие.



Ретроградният Меркурий във Водолей от 30 януари до 21 февруари не е добър за решения, свързани със семейството или недвижимите имоти. Това е периодът, когато трябва да се избягва покупка или продажба на жилищна собственост.

Като цяло здравето ви ще бъде добро, но в крайна сметка, когато трябва да му обърнете малко повече внимание, е периодът е от 15 септември до 30 октомври. Тогава може някои да имат проблеми, свързани с бъбреците или главата, както и с очите, ушите, синусите и т.н. Можете да бъдете напрегнати през същия период, а освен това транзитът носи повишени страхове, безпокойство и безсъние.

Уран във вашия сектор на партньорство може да доведе до раздели или развод. Това повече ще засегне родените през втората десетдневка на знака. Връзката може да оцелее само с много свобода и толерантност или дори с временна раздяла, докато се уталожат отношенията.

Венера в знака Риби от 25 февруари до 21 март носи на свободните Скорпиони възможността да се влюбят. Това ще бъде период, изпълнен с романтика. В началото можете да криете връзката си от околните по някаква причина. Тайна любов е възможна и при преминаването на Венера през 12-ти дом в периода от 16 август до 10 септември. След това Венера ще транзитира във вашия знак и на мнозина може да донесе страстна любовна история, където може да има много ревност.

Вашата управляваща планета Плутон в средата на ноември ще бъде в секстил със Слънцето във вашия знак, което ви носи голяма сила. Много хора могат да направят кардинални промени. Ще превърнете всичко негативно, болката и лошите си преживявания в желание да се биете, ако трябва, но да успеете. Този аспект носи също така силен сексуален импулс, който може да увеличи любовните подвизи и завоевания. Не е изключено да се породи любовна ревност и да се създадат любовни интриги, а може и да попаднете в любовен триъгълник. Марс във вашия знак създава секстил с романтичната Венера и също носи засилени емоции и страсти.

Изобщо това е предизвикателна година за вас, що се отнася до емоциите. Тази година може да донесе много вълнение, приключения и може да бъде доста интересна и вълнуваща. Но ако търсите стабилност, по-трудно ще я намерите. Особено в периода от 7 януари до 4 март и от 31 октомври до 13 декември.

Четете още: Цели 7 планети ще бъдат ретроградни през 2021-ва!

_______

През декември раздаваме страхотни награди. За да спечелите, кликнете тук.