Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Годишен хороскоп за Дева за 2021-ва: обрат в кариерата, страхотни срещи и нови запознанства

За Девите това е година, в която те ще се опитат да обобщят всички преживявания от предишни години и да търсят щастие вътре в себе си, а не във външния свят. Ще бъдете ориентирани повече към духовността и вътрешното си същество. Трябва да сте себеотдадени и да следвате мислите си, тялото си и емоциите си. Всичко, което години наред криете и потискате в себе си, ще започне да излиза на повърхността.

Девите ще бъдат изправени пред промени в кариерата си. Всички промени започват от вас самите. Ако сте недоволни от работата, вече няма да можете да издържите и ще търсите по-обикновена работа, дори ако това означава, че доходите ви ще бъдат по-ниски. Фокусът изобщо не е върху материалния аспект, както беше досега. Можете да срещнете много фалшиви или непроверени оферти за работа, така че трябва да внимавате и да стоите далеч от тях.

Ако искате да напреднете в настоящата си работа или да достигнете до по-голяма функция, идеалният период за това е началото на юли. Трябва да сте отворени за практически съвети или нови идеи, които могат да подобрят бизнеса на вашата компания, тъй като по този начин ще можете да спечелите репутация както сред началниците си, така и сред колегите си. Голям успех ви очаква в началото на годината, ако сте ангажирани с творческа работа или работа с деца. Финансите ще бъдат на завидно ниво и това е изключително благодарение на вашата стабилност. Ето защо тази година няма да се притеснявате много за парите.



Здравето ви е по-стабилно от преди, но това не означава, че трябва да се отпуснете напълно. Все пак трябва да ходите на редовни прегледи и да проверявате кръвната си картина, особено ако имате хронично заболяване.

Началото на годината за обвързаните Деви носи неразбиране и конфликт във връзката. Може една малка кавга да доведе до студени отношения в дългосрочен план. Добре е да говорите открито за всичко с партньора си и да не криете чувствата си. Браковете ще преживеят най-голямата криза в началото на февруари, но ако преодолеете това, бъдете сигурни, че всеки следващ месец ще бъде по-хармоничен и романтичен от предишния. Най-доброто време за разширяване на семейството ще бъде началото на септември. Отношенията с приятели и семейството ще бъдат много важни за вас и ще се опитате да прекарате колкото се може повече време заедно.



Свободните Деви трябва да избягват връзки с хора от миналото, защото връщането назад не винаги е добро решение. В началото на юни ще имате страхотни срещи и запознанства и има шанс да влезете в сериозна връзка, която да има перспектива.