Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Годишен хороскоп за Овен за 2021-ва: Очакват ви любовни приключения

2021 година за Овен ще бъде време на победи и успехи. Усилената работа ще им помогне в това. Имате много повече самочувствие от преди и сте убедени в правилността на вашите решения и нагласи. Най-смелите ви идеи имат всички шансове да станат реалност, благодарение на вашата упоритост. Тази година ще бъде белязана от екипна работа за Овните. Без колегите или сътрудници няма да постигнете очаквания успех. Бъдете мъдри и не влизайте в конфликти с началници и висшестоящи. Имате много възможности за успех, за по-високи доходи и за кариерно развитие. Бизнес аспектът със сигурност е по-добър и по-благоприятен от този през предишната година. Страхотни сте в новите задачи и изучаването на нови програми на работното място. Препоръчително е да започнете да спестявате в началото на годината, защото тези пари ще ви трябват през втората половина на годината.

Тази година ще бъдете в добро настроение, а здравето ви ще бъде стабилно. Пазете се от неволни наранявания и резки движения. Нуждаете се от повече почивка, защото знаете как да живеете с рязко и бързо темпо, но не и да бездействате. Когато имате почивни дни, използвайте ги за почивка. Трябва да избягвате да се самолекувате сами. За всички консултации относно вашето здраве е най-добре да се консултирате с лекар.

Това е година, в която ще научите много за себе си и партньора си. Много истини ще излязат наяве и ви очакват събития, които ще променят живота ви. Любовта ви носи много предизвикателства, особено в началото на март. Компромисът е ключов за всяка връзка и ще се убедите в това много бързо. Ако искате да подобрите отношенията си с партньора, признайте, че не винаги сте прави и понякога е нужно да отстъпвате.

Конфликти присъстват и в приятелската сфера, нечие предателство ще ви нарани и това може да се случи в началото на есента. Отношенията със семейството са по-стабилни и ще трябва да прекарвате възможно най-много време с близките си.

Свободните Овни ще имат много забавни любовни приключения, които ще бъдат много предизвикателни за тях, но през първото полугодие няма перспектива за по-сериозна и по-дълготрайна връзка. Отношенията с противоположния пол ще се развият по най-добрия възможен начин. В любовните дела ви очаква голям късмет.

Когато Венера се появи във вашия знак от 21 март до 15 април, най-големите ви любовни мечти и желания ще се сбъднат. Важен съвет за всички самотни Овни: През това време е важно да държите очите си отворени. Мечтаният партньор може вече да е наблизо. Пролетта ще бъде пълна с романтика за влюбените Овни.


ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Новогодишното обещание, което трябва да си дадете според зодията