Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Годишен хороскоп за Риби за 2021 година: Щастие и изобилие!

Тази година Рибите ще преживеят голяма промяна в психологически и духовен план. Сатурн, който влезе в 12-тия ви дом, където ще остане цели две години, може да бъде неудобен и труден, защото ще имате чувството, че имате по-малко свободна воля и че трябва да се адаптирате повече към обстоятелствата. Единственото решение сега е да се научите да приемате обстоятелствата и промените, които предстоят, защото те са неизбежни.

Периодът е благоприятен за творчество, както и за ново начало. Рибите имат всички условия за постигане на целите си. Всички трудности ще бъдат разрешени и сведени до минимум. Уран в 3-ти дом носи внезапни промени в решенията тази година, така че ще се държите съвсем непредсказуемо. Връзките с братя или сестри, както и роднини могат да бъдат обтегнати. От 22 март до 14 април Венера в Овен ви дава възможност да увеличите доходите и да спечелите страхотни пари.


Възможно е да има дестабилизация в сферата на работата, след което ще решите да си намерите нова работа. Някои представители на знака могат да получат предложение за интересна нова позиция. Но не всеки ще се реши да направи крачка в неизвестното и да изостави сегашната си стабилна работа.

Рибите трябва да бъдат особено внимателни към здравето си през студените месеци. Настинките трябва да се лекуват под лекарско наблюдение. Без самолечение!

Партньорът може да бъде доста критичен към вас и да започне да ви провокира, когато Марс отиде в Дева от 30 юли до 14 септември. Не са изключени кавги с любимия човек. Проявете разбиране, любов и нежност, тогава всички проблеми ще изчезнат. А феноменален период за любов ви очаква от 25 февруари до 21 март с преминаването на Венера през знака Риби. В живота ви ще има повече романтика и емоция.


С експанзивния Юпитер, който посещава знака ви през годината от 14 май до 27 юли, можете да смятате 2021 г. определено за вашата година.

Щастието и изобилието са пред вас, но около 21 юни ще почувствате прекрасното влияние и на водния тригон между нежната Венера и мечтателния Нептун, който е вашата управляваща планета, като ви очаква чудесен период за флирт, нови любови, творчество, идеи и разширяване на хоризонтите ви. Никоя мечта не е непостижима, затова оставете чувствата си да ви завладеят и да тръгнете по пътя на звездите.