Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Годишен хороскоп за Телец за 2021-ва: Пригответе се за бурна и забавна година

Телци, пригответе се за бурна и забавна година, която ще ви научи да забавяте скоростта и да се научите да балансирате между личния и бизнес живота.

Пред вас е година, която носи много турбуленции и промени във всички области на живота. Сатурн и Юпитер напуснаха Козирог и преминаха към Водолей. Е, тази енергия всъщност не ви устройва, тъй како е в квадрат на вашия знак. Но със своята издръжливост и с хладнокръвие можете да се възползвате максимално от новите предизвикателства. Ако сте малко по-гъвкави от обикновено, тогава ви предстои добро време. Време е да забавите темпото и да обобщите всички успехи и неуспехи до момента.

Не сте готови за някои промени, но те със сигурност ще донесат нови, ценни уроци, които ще са важни за вас в бъдеще. Фокусът ви е върху професионалното изразяване, така че би било добре да обърнете специално внимание на любовния си живот, който може да застой в един период. Тази година ще бъде важна за вашето лично самосъзнание и за работа върху себе си.


Мислете какво говорите и внимавайте да не нараните хората около себе си. Що се отнася до бизнес сферата, вие сте работили усилено досега и повече от всичко имате нужда от почивка. Имате много задължения и все повече отговорности. Тази година ви носи повече бизнес предизвикателства, така че все пак ще трябва да изразявате себе си и да се опитате да запазите доверието на началниците си. Препоръчително е да анализирате деловите (бизнес) си стъпки и да планирате внимателно. Финансите се колебаят през цялата година и това изобщо не ви харесва. Ваша отговорност е да управлявате вашите финанси възможно най-добре, за да спестите нещо. Би било добре да се избягват луксозни покупки, както и прибързани покупки на по-големи предмети, като недвижими имоти или автомобили.

Здравето е чувствително през първата половина на годината. Стресът е ясно изразен при Телците през 2021 г. и може да има неблагоприятен ефект върху здравето.


Сферата на любовта ви носи много промени. Женените Телци ще се сблъскват с различни препятствия през цялата година
. Ще намерите уют, подкрепа и съвети в приятели и семейство и те ще бъдат вашият оазис на мира. Партньорът ви често няма да ви разбира, така че може да има кавги и разправии, особено в началото на февруари. Трябва да обърнете внимание на чувствата си и да започнете да ги изразявате. Бъдете отворени и говорете за това, което ви притеснява. Само по този начин ще можете да върнете връзката или брака си в релси и най-накрая да събудите запалената страст.

Работете върху връзката или брака си, инвестирайте, дайте всичко от себе си и ще можете да преодолеете кризата с партньора си. Ако сте все още сами, възможно е да срещнете нов човек, най-вероятно на работа или на място, където често ходите (фитнес или ресторант).

Годишен хороскоп за Овен за 2021-ва: Очакват ви любовни приключения