Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Годишен хороскоп за Везни за 2021-ва: любовна история с епични размери и нови бизнес възможности

Тази година Везните ще могат да правят всичко, което са искали, но в миналото не са могли. За вас това е година на обновяване и поставяне на нови цели, които ще бъдат доминиращи в близко бъдеще. Основната ви цел е да направите вашата реалност по-красива и продуктивна, да бъдете по-спокойни. Това ще бъде хармонична, спокойна и красива година за вас, в която ще се изпълнят старите ви желания.

Ако не печелите достатъчно или ако не сте били адекватно уважени и оценени за свършената работа, няма да се колебаете да напуснете работното си място и да потърсите друго. Началото на годината е идеално за Везни за търсене на работа и нови бизнес възможности. За вас е важно другите да оценяват това, което правите, защото сте осъзнали колко усилия и време сте вложили в настоящата си работа. Що се отнася до финансите, те ще бъдат постоянни и ще бъдат по-високи в сравнение с предходните години. Препоръчва се обаче да не се инвестират пари в големи проекти и да не харчите големи суми като цяло. Купуването на апартамент, къща или стартиране на бизнес трябва да изчака, не е добре да бързате с това. Може да харчите пари само за по-обикновени неща и да бъдете изключително внимателни, когато подписвате договори.



Вашето здраве ще бъде стабилно до началото на август, когато може значително да отслабне имунната ви система и това да доведе до появата на определени заболявания. Трябва да се грижите за имунитета си и редовно да приемате витамини и добавки, да бъдете колкото може повече на чист въздух и да си почивате достатъчно, да спите повече. Трябва да избягвате нездравословни храни.

През 2021 година Везните ще са жадни за приключения, предизвикателства, нови любовни романи. Имате нужда от нещо, което ще ви развълнува, така че ако не го намерите в брака си (или връзката), ще погледнете извън него. Завръщането на Слънцето в романтичния сектор на Везните в края на януари и февруари всяка година, ще хвърля светлината на прожекторите върху сърдечните въпроси и ще създава романтично настроение. Преминаване през февруари към съвсем ново начало във вашите взаимоотношения е много вероятно и се появяват много възможности за развитие на нещо специално.



Любовта и връзките са в центъра на вниманието на много от вас, тъй като Юпитер и Сатурн се намират в любовния ви сектор през цялата година. Влиянието на тези планети прави възможни значителни промени в личния живот и може да се очаква те да бъдат към по-добро.

Вие сте романтичен знак на Зодиака, обичате да фантазирате, мечтаете, имате остро око за естетика и лукс и това се засилва в началото на септември. Тригонът на Юпитер и Венера може да ви донесе любовна история с епични размери, но също така ви насърчава да постигнете бизнес амбициите си.