Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Годишен хороскоп за Водолей за 2021 година: очакват ви големи житейски промени

Водолеи, вие най-много ще усетите влиянието на Сатурн и Юпитер, които променят позицията си и вече ще са във вашия знак през 2021 година. Това ще ви донесе големи житейски промени и ще влезете в напълно нова фаза от живота. Радостни възможности ви очакват зад всеки ъгъл.

Много Водолеи ще имат чувството, че започват да градят живота си от нулата. Този нов цикъл може да ви донесе решения като заминаване в чужбина и започване на нов и различен живот там. Можете да започнете нов бизнес, различен от този, който сте развивали досега, който ще промени ежедневието ви и ще изглежда по различен начин. Тази година ще имате възможност да печелите повече.

Във вашия живот ще влязат нови хора, с които ще се сближите и които ще продължат да присъстват във вашия живот. Можете да се присъедините към сдружение или група хора, събрани около една и съща идея. Много от вас ще решат да се оженят тази година и да създадат семейство. Ще срещнете много щастливи обстоятелства, но и увеличаване на задълженията и приспособяване към новите условия на живот. Очаквайте предизвикателства в областта на работата, както и възможни разногласия, когато Марс е в знака Рак от 23 април до 11 юни.


Плутон във вашия 12 дом продължава да ви трансформира на психологическо и духовно ниво. Тази година съветът е да въведете нови житейски навици, да промените диетата си или да започнете да тренирате.

Марс в Телец от 7 януари до 4 март носи възможни конфликти с членовете на семейството, особено по отношение на финансите. А предизвикателствата във връзката с партньора, възможни кавги и евентуално раздяла се очакват с транзита на Марс в Лъв от 11 юни до 29 юли. Други по-опасни периоди са от 5 март до 23 април и от 12 юни до 29 юли. Съветът е да се опитате да не реагирате импулсивно на провокации, които могат да дойдат от страна на партньора.

В началото на годината може да ви хареса човек, който е зает, така че някои от вас ще влязат в тайна връзка. Венера във вашия знак ви носи чудесни възможности за любов от 2 февруари до 24 февруари. От 30 май до 22 юни ретроградният Меркурий в Близнаци ще преминава през вашият любовен сектор. Някои ще трябва да правят избор между двама души и много от вас ще се окажат в паралелна връзка. Връзката, която започвате в този период, може да бъде интересна за кратко време, но няма да бъде трайна. Този период носи и помирение с някой от миналото.


2021 е важна година за вас, тъй като навлизате в нов жизнен цикъл. Нещата в живота ви вече няма да бъдат същите и колкото по-бързо се адаптирате към промяната, толкова повече успех ще имате в много области на живота.