Автор
Десислава Недева

Големият седмичен любовен хороскоп за всички зодии

Овен

Вашият партньор няма да бъде от най-тактичните тази седмица и може да каже нещо, което дълбоко да ви засегне. И двамата сте изнервени напоследък, но опитите му да ви накара да се успокоите, ви идват малко в повече. Ако той предпочита да гледа през розови очила и да си заравя главата в пясъка, вие искате да се изправите лице в лице с демоните, които ви пречат да бъдете щастливи. За радост, по време на празниците ще върнете баланса помежду си и нещата няма да ви изглеждат толкова драматични, колкото в началото на седмицата.



Телец

Ако сте необвързани, очаквайте интересна и динамична любовна седмица. Към средата на периода нещата просто ще започнат да излизат извън контрол. В момента, в който си подадете носа на улицата, отвсякъде се появяват готини момчета, с които по един или друг повод ви се налага да общувате и да разменяте сластни погледи. През уикенда ваш близък приятел ще ви представи пред някого, с когото ще споделяте романтични мигове на щастие през следващите няколко години.

Близнаци

През следващите няколко дни трудно ще изразявате своите емоции, но това не означава, че сте имунизирани против любовни трепети и вълнения. Въпреки това няма да инициирате никакви срещи и ще стоите някак си встрани от събитията. Вероятно сте били прекалено отдадени на своя партньор през последните няколко месеца и сега се отдръпвате малко назад, за да видите дали получавате любов и загриженост под някаква форма или само вие сте активната страна във връзката.



Рак

Ще преживеете неочакван обрат в любовта, но не бързайте да се тревожите. Промените ще бъдат изцяло и само положителни. Ако си падате от известно време по някого, точно сега ще чуете от него, че изпитва нежни чувства към вас. Дори да не го изрече с думи, действията му ще бъдат достатъчно красноречиви и няма как да не разберете, че нещата там ще станат сериозни. Сега е моментът да си дадете сметка какво може да приемете като отношение от негова страна и какво не.

Лъв

Може да ви бъде доста трудно, но най-накрая ще се престрашите да споделите чувствата си пред човек, който харесвате от доста дълго време. В последствие ще осъзнаете, че тази ваша проява на слабост всъщност крие в себе си огромна сила, която със сигурност ще бъде възнаградена подобаващо. Обвързаните Лъвове, най-вече тези с гаджета-колеги да се стягат за неприятности в офиса.

Дева

През тази седмица ще се чувствате раздвоени дали изобщо си заслужава да се тревожите по любовни въпроси или не. Началото на седмица започва нежно, обещаващо и определено доста романтично, но по време на коледните празници розовия облак, в който се намирате, ще придобие изненадващо сива окраска.

Везни

Ако имат усещането от известно време насам, че пренебрегвате себе си и изневерявате на принципите си, само за да бъдете с човека, който искате, тази седмица ще бъде ключова за бъдещото развитие на вашите взаимоотношения. Към края на седмицата обаче всичко сякаш ще си дойде на мястото и ще успеете да откриете баланса и хармонията помежду си.



Скорпион

Сигурно сте чували израза, че любовта е трудна работа, за която се изискват също толкова усилия, грижи, постоянство и борбеност, за да ви се отплаща подобаващо. Да, може да звучи цинично, но е истина. Любовта трябва да се поддържа, при това еднакво и от две страни – вашата и тази на партньора, ако искате да я запазите жива до края на дните си.

Стрелец

Стрелците ще бъдат повече от изтощени през следващите няколко дни. Колкото и да се стараете да спечелите обекта на своите желания, нещо все ви пречи. Вече нямате търпението да влагате енергия в тази насока и отстъпвате назад. Тази крачка обаче може да се окаже решаваща и вместо да се отдалечите от него, всъщност да го провокирате той да търси път към вас.



Козирог

Козирозите ще бъдат гневни и потопени в битовизми тази седмица. Те са свикнали винаги да бъдат по-отговорната половина от връзката и да следят за финансовите движения в семейния бюджет. Този път обаче са изморени от несериозното и безотговорно поведение на своите партньори що се отнася до внасянето на разумни граници в харченето на пари и потъването в дългове.

Водолей

Голяма е вероятността през следващите няколко дни да осъзнаете колко време и енергия губите в сайтовете за запознанства, вместо да излезете на вечеря и да се забавлявате. Във виртуалното пространство всеки може да се представи за такъв, какъвто иска да бъде, но реалният образ да е светлинни години назад в развитието си. Директният контакт винаги е по-достоверен, а и по-вълнуващ. Дори да се разочаровате, помнете, че трябва да продължите напред, вместо дълго време да мечтаете за несъществуващи личности.



Риби

Ако усилено прикривате някаква информация от своя партньор или той не ви казва всичко, това ще бъде една наистина интересна седмица и за двама ви. Ако сте необвързани и отдавна сте хвърлили око на някой сладур, то сега е моментът, в който той по един или друг начин ще разбере за вашите чувства. Не бъдете срамежливи и покажете симпатията си по естествен и непринуден начин.

Четете още: Великият съвпад на Сатурн и Юпитер утре носи огромна промяна в живота на всяка зодия!