Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Горещ флирт за Козирозите през октомври. Водолеи, избягвайте любовните триъгълници!

Козирог – През октомври ще получите защита от вашият могъщ управител Сатурн, който се намира във вашия знак. Той ще създаде много благоприятни възможности пред вас. Все пак няма да избегнете всички трудности. Ще бъде трудно да установите истинската природа на ситуацията и ще извършите няколко необмислени действия. Важно е да не игнорирате проблемите и да се опитате да ги разрешите по всички възможни начини.

В началото на месеца е твърде вероятно да имате разногласия на работното място, както с колеги, така и с висши служители. Няма да можете да постигнете единодушие относно плановете, задачите, работата. Вие сами ще бъдете предразположени към грешки. Това ще ви забави донякъде. Венера, която става ретроградна на 5 октомври ви предупреждава да обърнете повече внимание на вашите бизнес и лични взаимоотношения. Ще срещнете трудности при работата в екип. Избягвайте да предприемате бизнес и финансови рискове, тъй като може да има сериозни последици и дори по-големи загуби. За известно време ще бъдете склонни към бързи ходове, които ще доведат до нестабилност в областта на финансите. Най-добре е да се избегнат нови инвестиции. През третата десетдневка ще успеете да укрепите позициите си. Тези, които са без работа могат да потърсят помощта на приятел. Не е най-подходящият месец за лични промени, така че трябва да се въздържате от вземането на сериозни решения.

През първата половина на месеца, поради несъгласие с някои общи планове е твърде възможно да се стигне до разправии с близък човек. Емоциите ще надделяват над разума и дори и най-невинната забележка, може да стане причина за кавги. Крайно време е да намалите ангажираността си към различни задължения и да отделите повече внимание на партньора си, да намалите създалата се дистанция между вас и да засилите близостта помежду ви. За свободните Козирози - вашите нужди от любов ще бъдат по-повърхностни, отколкото повече ще чувствате нуждата от постоянна връзка. Разбира се, шансове винаги има, зависи от вашата активност в тази област. Някои от вас ще се опитат да започнат авантюра с човек, който не е свободен, но скоро ще бъдат разочаровани, защото няма да получат това, което очакват. Останалите ще намерят човек, с когото да флиртуват, но нещата ще прераснат в нещо по-голямо при мнозина. Може да има объркване между приятелството и любовта. Възможно е да превърнете дългогодишно приятелство в страстна любов.


Водолей – През октомври ще има по-бавно развитие на вашите планове, за това ще ви попречат различни неблагоприятни обстоятелства. Възможните са проблеми с работата. Дори проблемите да изглеждат големи и неразрешими, с помощта на вашата интуиция ще можете да ги разрешите. Сега е важно да извлечете нужния опит и да действате не под влияние на чувствата, а чрез разума. Всички решения, направени през целия месец, ще изискват предварително внимателно обмисляне. Повечето от вас ще срещнат финансови затруднения и липсата на необходимите ресурси. Някои от вас ще се принудят да удължат срокове, да отложат някои неща, докато не решат този проблем. Това ще ви научи как да планирате разходите си по-разумно.

Възможно е да прекъсне ваш проект, поради което сте застрашени от загуби. Не се изключва конфликт с началниците ви. През третата десетдневка най-после ще можете малко да си отдъхнете и да преодолеете споменатите трудности. Марс ще ви даде добър старт за проекти, които ще донесат очакваните резултати. Финансовото ви състояние ще се подобри и вие ще компенсирате загубите. Меркурий в Скорпион (след 10.10.) ще ви помогне да решите някои продължителни проблеми и да направите планове за бъдещето. Първата половина на октомври ви носи тенденцията за малки нарушения в областта на ставите и коленете, както и кръста. Това може да има ревматична природа, особено ако сте по-възрастни, но може да се дължи и на по-големите усилия. Ще бъдете по-чувствителни към стреса. Избягвайте екстремни ситуации. Нуждаете се от повече почивка.

Втората половина на месеца ви носи по-добро здраве. Ще бъдете склонни да пренебрегвате любимия си човек. Обръщайте по-голямо внимание на нуждите на партньора си. Твърде е вероятно да влезете в конфликт с роднина от страна на партньора си. На парти ще забележите някой, който ще привлече вниманието ви и с когото ще започнете неформален разговор. Избягвайте любовните триъгълници.

Риби – През октомври можете да очаквате значителни промени в живота си. Но ще бъдете склонни към авантюризъм и ще започнете да предприемате необмислени решения. Това няма да доведе до сериозни проблеми, но може да срещнете трудности в професионалната или личната сфера. Третата десетдневка на месеца ще бъде по-благоприятно време за вас и ще ви бъде по-лесно да постигнете желаните резултати. Успех ви очаква в областта на търговията и развлекателния бизнес, както и във всичко, където се търсят творчески решения. Винаги е необходимо да мислите внимателно, преди да отговорите или да направите някои неща. Опитайте да погледнете на старите проблеми по нов начин. Безработните ще получат шанс за нова работа благодарение на помощта на приятел.

През месеца гърлото, бронхите и дихателните органи ще бъдат най-чувствителни при вас. Пазете се от студа. Вземете профилактични мерки. Също така е възможно да има промени в кръвното налягане. Избягвайте големи усилия. През втората половина на октомври ще се почувствате по-добре. През целия месец ще имате трудно време в областта на комуникацията. Още в началото ще имате разногласия с партньора ви. Няма да можете да се споразумеете как да постигнете една обща цел. Ще започнете да подозирате, че партньорът ви крие нещо от вас. В някои случаи няма да имате подкрепа от него (нея), а той (тя) емоционално ще се оттегли. Това ще включи алармите във вас. За щастие ще можете да намерите общо приемливо решение и взаимоотношенията ви ще се върнат отново към равновесие. Някои от вас ще имат желание за повече лична свобода и това няма да допринесе за укрепване на съществуващите отношения. Но е нежелателно да се взема решение за раздяла сега, тъй като тази ситуация ще бъде само един вид изпитание за издръжливост.

Голям е шансът да срещнете някого от миналото, с когото сте имали емоционална връзка. Ще бъдете приятно изненадани от промяната и ще решите да си дадете нов шанс. При някои ще се промени статуса в отношенията. Рибите, които не са в сериозна връзка и не знаят какво искат, могат да направят грешен избор.

Четете още: Любовен хороскоп за октомври