Автор
Десислава Недева

Готови ли сте да преминете през Лъвския портал, който се отваря днес?

Звездата Сириус

Лъвски портал се отваря на Земята всяка година от 26-ти юли до 12-ти август, като неговият пик е на 8-ми август и е съпроводен с активирането на огромна космическа енергия. Точно на тази дата се случва метафизично изравняване в една линия на Земята и Сириус – най-ярката звезда, видима на нашия небосклон. Това означава, че Сириус ще изгрее точно преди Слънцето и ще бъде видим на небето, за да окаже възможно най-голямо влияние върху живота на планетата.



Сириус е звезда, която се свързва с богатство, почести, отдаденост, страст и мощна творческа енергия. В древен Египет са свързвали този изгрев на Сириус с повишаването нивото на река Нил, което води до по-плодоносна почва. Всъщност отварянето на Лъвския портал носи след себе си засилен растеж и огромно разместване на всички нива – духовни, физични и метафизични. Всеки човек сам създава своята реалност, в която избира да живее, но по това време от годината всичко се случва на бързи обороти и с по-голям интензитет. Крайният резултат ще бъде мултиплициране на ефекта от вашите усилия.

Числото 8 и символът на безкрайността

Космическата енергия, която се излива от Сириус ще достигне своя пик на 8-ми август, 8-ми ден от 8-ми месец и по този начин се активира портала 8/8. Нумерологично осмицата се свързва с баланса и изравняването на всички сфери от живота. Тя носи промени и размествания, които водят до едно по-хармонично съществуване. Когато се намираме под вибрацията на числото 8, трябва да сме готови да се освободим от всички онези неща, които ни пречат да поддържаме баланса в своя живот. Високите идеали, постиженията, финансовата сигурност, лидерството и големите амбиции са израз на влиянието от осмицата.



Числото осем е символ на безкрайността и изразява безграничната власт и безсмъртието на душата. Начинът, по който се изписва осмицата, представя нагледно как се движим спираловидно в еволюцията на душата. Формата ѝ наподобява структурата на човешкото ДНК и аналогично съдържа кодове, които можем да активираме и използваме в наша полза, когато Лъвския портал се отвори.

Зодия Лъв

Лъвът се управлява именно от Слънцето и когато то се намира в сърцето на съзвездието Лъв, може да ни предложи максимума от своята царствена жизненост и излъчване. Той е наречен още „детето на Слънцето“ и представлява индивидуализиран израз на божествената светлина. Зодия Лъв се свързва със сърцето, което е изпълнено с гордост, усещане за цел и посока, щедрост и нестихваща страст да твори и пресъздава живота във всичките му проявления. Да пристъпиш през Лъвския портал означава да събудиш божествената частица, която притежаваш и да се претвориш в образа на Богиня.



Лъвът е фиксиран знак, който подхожда към всяко едно начинание с устойчива и стабилна жизнена сила. Той прави всичко в своя живот със сърцето си и тъй като се управлява от Слънцето, бива воден основно от чувството си за собствена значимост, но в изключително премерени граници на проявление. Слънцето е движещата сила в нашата Слънчева система и вярата в неговия изгрев всяка сутрин ни зарежда с енергия за живот. Лъвският портал ни призовава да навлезем в ново измерение, в което блясъкът на всяко едно живо същество на планетата бива издигнато, споделено и прието от останалите. Ако сме с отворено съзнание и проявим смелост да прекрачим прага на портала, той ще ни възнагради с достъп до божествената ни сила и власт, която притежаваме по рождение, за да можем да светим със своя собствена, а не отразена светлина.

Слънчевият сплит

Лъвът се свързва с чакрата на слънчевия сплит, който отговаря за личната власт. Отварянето на Лъвския портал представлява една своеобразна покана да приемем и демонстрираме своята разрастваща се сила по всевъзможни начини. Когато тази чакра работи балансирано, ние сме уверени в себе си, здрави, имаме контрол над събитията в своя живот и силна воля. Живеем на максимума на своите възможности и събираме плодовете от труда и качествата, които демонстрираме. Като естествено стечение на обстоятелствата от тези наши умения идват и просперитета, богатството и задоволството, без те да бъдат целта на нашето пътуване.



Сега, когато знаете какво представлява Лъвския портал, можете осъзнато да вложите намерението си да бъдете позитивни и отворени за промените, които неминуемо ще настъпят във вашия живот. Очаквайте раздвижване в работата и личния си живот, но запомнете да действате балансирано. Ако чакрата на слънчевия сплит е хиперактивна, ще подхождате с агресия и деспотизъм. Отнасяйте се с любов към всяко едно същество на планетата и бъдете мили. Не е нужно да потискате друг, за да заявите себе си в свят, в който всеки има право да следва своето сърце.

Четете още: Пълнолунието е във Водолей, а изненадите нямат край