Автор
Десислава Недева

Грозната истина за всяка една зодия

Човек инстинктивно желае да прочете нещо положително, което описва неговия характер в астрологичните форуми и материали. И няма нищо лошо в това, защото понякога забравяме колко положителна качества притежаваме и се подценяваме неоснователно. Важно е обаче да не изпадаме в другата крайност, в която отричаме соите недостатъци. Всички сме изтъкани както от добродетели, така и от несъвършенства, но когато работим в посока да подчертаем силните и да минимизираме слабите си страни, тогава успяваме да еволюираме духовно и да се превърнем в една подобрена версия на себе си.

Нека сега се изправим лице в лице с грозната истина за всяка една зодия:

Овен

Като истински лидери, смятате че повечето хора са тъпанари. Освен това се палите прекалено бързо за глупости, нетърпеливи сте и не понасяте някой да ви дава какъвто и да е съвет. Абе направо сте истински задник.



Телец

Вие сте изключително практични и постоянни в преследването на своята цел. Работите буквално като вол, но няма по-инатливи и твърдоглави създания от вас на тази земя. Мълчите като комунисти.

Близнаци

Притежавате бърз ум и висок интелект, но повечето хора ви харесват заради перверзната ви натура. Очаквате да получавате твърде много, но давате прекалено малко в замяна. Или с други думи сте големи скръндзи и дребни тарикати.



Рак

Вие сте състрадателни и чувствителни към проблемите на другите или иначе казано сте малко будали. Мързеливи сте и винаги отлагате ангажиментите си. Ето защо цял живот ще живеете без пукната пара.

Лъв

Смятате се за родени лидери, но всъщност всички ви взимат за пълни идиоти. Твърде суетни сте и не можете да търпите критика. Арогантното ви държание е наистина отблъскващо, а повечето от вас са хулигани и крадливи нещастници, които не могат да обичат никой друг, освен себе си.



Дева

Водени от реда и логиката, вие не понасяте да влизат в конфронтации. Постоянното вглеждане в детайлите и прословутото ви издребняване е дошло до гуша на всички около вас. Липсата на адекватна емоционалност може да ви накара да заспите дори по време секс. Но за сметка на това можете да бъдете отлични сводници.

Везни

Вие сте артистични натури и имате сериозен проблем с приемането на жестоката действителност. Ако сте мъж Везна, вероятно сте кръгла нула, а ако сте жена, със сигурност не сте от трудно достъпите.

Скорпион

Най-кофти зодията, която можеш да се родиш. Повечето мафиоти са представители на тази зодия, понеже им липсва всякакво чувство за етика и морал. Открити гадняри и прикрити престъпници, това сте вие.



Стрелец

Вие сте оптимистични и ентусиазирани личности и понеже сте късметлии в живота, често разчитате на случайността, понеже така или иначе ви липсва и капчица талант. По-голямата част от вас са обикновени пияници.

Козирог

Вие сте истински консерви и се страхувате да поемате каквито и да е рискове в този живот. Ето защо на света все още не се е родил Козирог, който да е постигнал нещо смислено и значимо.



Водолей

Имате изобретателен и напредничав ум, но лъжете като за световно. Често повтаряте една и съща грешка сто пъти, защото не сте особено адаптивни и схватливи. Да не говорим, че хората около вас ви смятат за пълни кретени.

Риби

Притежавате голямо въображение, което ви кара да смятате, че ФБР и ЦРУ в комплект ви следват по петите. Страшни филмари, на които им липсва самочувствие. Нямате никакво, ама никакво влияние върху своите приятели, които открито ви хейтят.


*Забележка: Текстът е хумористичен и хиперболизира измислени негативни страни от човешкото поведение за всяка една зодия. Не приемайте съдържанието за чиста монета.

Четете още: Защо е толкова трудно да пренебрегнеш любовта на жена Рак?