Автор
Woman.bg

Хората, родени на 21-и - творци, късметлии и романтици

Луната намалява (до 1 август), Меркурий е ретрограден (до 1 август).

Основните емоции на 21 са свързани с Луната (2) – женственост, романтичност и чувствителност, и със Слънцето (1) – мъжкото, амбицията, успеха, докато 3 (2+1) се проявява с властност, но и с въображение, артистичност, решителност и носи късмет.

Комбинацията 21 често успява в живота, защото такъв човек е по-добрият представител на отделните съставящи числа – положителните и силни качества на 1 противодействат на несигурността и песимизма на 2, но пък 2 смекчава диктаторската и арогантна същност на 1.

Така 21 придобива мисъл, въображение, решителност за осъществяване на идеите си. Тези качества му помагат и в емоционалния, и в сексуалния му живот, защото то притежава чувствителността на 2 и енергиите на 1 и 3.

Затова 21 еднакво се нуждае както от духовна връзка, така и от физическо удовлетворение. Това го прави добър любовник, защото връзката с партньора е и духовна, и физическа, което превръща това число в интересно и привлекателно за партньорите.

Днес е ден за творчество и планове, съзидателност и креативност, защото 21/3 съдържа целия творчески процес на Създателя 1,2,3 – Идея, Енергия, Резултат. Нищо, че е неделя – енергията на Слънцето (21/3+7=10/1) и новото, оригиналното, прогресивното начало на 10/1 ще е с вас, а силите и вдъхновението ще идват от 1,2,3.

Автор: Suny Lambroso