Автор
Весела Георгиева

Хората, родени на тези четири дати, имат специална карма

Всеки от нас има определена карма. Но хората, родени на тези четири дати, имат наистина специална съдба. Вижте каква е тя.

Ако сте родени на 13-и: Казват, че ако сте родени на 13-и, можете да реализирате всяка своя мечта и всяка цел, но трябва да се научите да се справяте с препятствия. И не, с един провал не идва краят на света. Изтупайте се и право напред. Провалите трябва да ви мотивират, защото след тях идват и победите.


Ако сте родени на 14-и: Склонни сте на фриволно поведение, на изневяра. Не сте от хората, които зачитат мнението на другите и обичате да си правите каквото вие решите. Вашата карма попада в сферата на изпитанията. За да успеете в живота, трябва да си поставите реална цел. Тя може да е свързана с личностно развитие, развитие на бизнеса, обучение.


Ако сте родени на 16-и: Бъдете иноватори. Вие имате карма да започнете нещо и да водите останалите. Доверете се на интуицията си. Вярвайте повече в себе си и всеки ден започвайте по нещо ново. Например, засадете дръвче, помогнете на някого, посетете ново място.

Ако сте родени на 19-и: Вие сте от хората, които дават на останалите голяма доза морална и емоционална подкрепа. Склонни сте към уединение и обичате да си седите предимно у дома. Това трябва да се промени. Всеки ден трябва да говорите с познати и непознати. Да давате съвети, да се вслушвате, да помагате, да мотивирате. Това е вашата съдба.