Хората, родени на тези четири дати, имат специална карма

03 август 2021 | 15:53
7048
1
Инстаграм, Unsplash, Pixabay
1

Всеки от нас има определена карма. Но хората, родени на тези четири дати, имат наистина специална съдба. Вижте каква е тя.

Ако сте родени на 13-и: Казват, че ако сте родени на 13-и, можете да реализирате всяка своя мечта и всяка цел, но трябва да се научите да се справяте с препятствия. И не, с един провал не идва краят на света. Изтупайте се и право напред. Провалите трябва да ви мотивират, защото след тях идват и победите.

Ако сте родени на 14-и: Склонни сте на фриволно поведение, на изневяра. Не сте от хората, които зачитат мнението на другите и обичате да си правите каквото вие решите. Вашата карма попада в сферата на изпитанията. За да успеете в живота, трябва да си поставите реална цел. Тя може да е свързана с личностно развитие, развитие на бизнеса, обучение.

Ако сте родени на 16-и: Бъдете иноватори. Вие имате карма да започнете нещо и да водите останалите. Доверете се на интуицията си. Вярвайте повече в себе си и всеки ден започвайте по нещо ново. Например, засадете дръвче, помогнете на някого, посетете ново място.

Ако сте родени на 19-и: Вие сте от хората, които дават на останалите голяма доза морална и емоционална подкрепа. Склонни сте към уединение и обичате да си седите предимно у дома.

Това трябва да се промени. Всеки ден трябва да говорите с познати и непознати. Да давате съвети, да се вслушвате, да помагате, да мотивирате. Това е вашата съдба.

Още по темата

Коментари

1 фен(бивш)
  03 август 2021 | 20:56 отговор
 

На16-съм,роден,дръвчета,посях,добро ВЪРШИХ,А СПИЧЕЛИХ,320ЛВ,пенсия,а и300,БОЛЕСТИ.Е ИМАМ,И ХУБАВИ СЛУЧКИ,на47,станах,мъжки баща,жена ми е по-млада21г,ЗАВИЖДАТ МИ,ЗНАЧИ МОЕ ДА Е ВЯРНО,ЧЕ ДА СИ РОДЕН,НА16-ХУБАВО Е.

 

Добави Коментар

Най-четени