Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Хороскоп за ноември за Рак - чакат ви любов и пари

Ноември се очертава като положителен период за вас особено по сантименталните въпроси. Финансовото положение остава стабилно, не се предвижда промяна. Засилва се тенденцията да помагате на другите. Важно е да се избягва прекалената работа, поемането на отговорностите на другите и да се дават съвети, които не са поискани.

В същото време Хирон насърчава желанието ви за перфекционизъм и желанието да защитавате по-слабите и онеправданите. Също така се изостря вашата креативност, раждат се нови иновативни идеи, събуждат се природните ви таланти и тяхното приложение в различни проекти, което ще повиши вашето самочувствие и професионален имидж. Не трябва да се забравя, че преминавате през интензивен процес на вътрешна работа, мотивиран от присъствието на Северния възел в знак Рак.

През ноември ви чакат доста промени. За щастие, всички те ще ви бъдат само от полза. Благоприятното положение на планетите ще ви предпазва и ще ви помага във всички начинания. Съсредоточете се върху това, което е наистина важно за вас, върху хората, които обичате, върху вашата работа и животът ви ще протече спокойно. Със Слънцето в Скорпион вие ставате особено чувствителни към темата за любовта и децата. Любовта ще изисква от вас повече от всякога. Много неща ще изплуват на повърхността. Нарастват шансовете на свободните от вас да срещнат половинката си.