Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Хороскоп за Рак за 2021-ва: страхотна година, любов, нова работа...

Раците ги очаква една страхотна година, в която ще могат да прогресират във всички области на живота. Наистина ще трябва да промените някои навици и това ще доведе до по-добро самопознание и напредък. Що се отнася до кариерата ви, това ще бъде трудна година за вас, в която ще се научите да балансирате между личния живот и работата. Вашите професионални (бизнес) цели са големи, но не са непостижими. Трябва да покажете всичките си налични таланти, всичките си знания, за да постигнете значителен напредък в кариерата тази година. Това няма да е лесна задача, но ще бъдете доволни от всички цели, които сте постигнали в крайна сметка.

Трябва да бъдете дисциплинирани и да се придържате към строг график, защото в противен случай ще бъдете затрупани със задължения и няма да знаете откъде да започнете. Амбициите ще стават все по-изразени с течение на годината. През годината ще се радвате да преминете на нова работа, ако ви предложат по-висока заплата. Ако срещнете големи финансови турбуленции, опитайте се да не взимате и да не теглите нови заеми, защото до края на годината ситуацията със сигурност ще стане стабилна по отношение на доходите.

2021 година ще бъде ясна индикация, че тялото ви се нуждае от възстановяване след упорита работа и ежедневни задължения. Посветете се на себе си и своето физическо и психическо здраве.

Тази година ще бъде белязана не само от упорита работа, но и от пътувания и приятни преживявания с приятели, семейство и партньор. Семейството ви е важно за вас и ще прекарвате много повече време с близките си.


Що се отнася до любовта, ще се радвате на страстни, но и романтични мигове. Ако сте във връзка, нищо съществено няма да се промени, просто ще имате повече красиви моменти с партньора си. Едва в края на годината ще помислите за разширяване на семейството и евентуално да се ожените, ако още не сте го направили. Ако вече сте женени, можете да очаквате, че в началото на май ще се появят поводи за чести кавги, но всичко може да бъде решено, ако вие и партньорът ви положите усилия и се опитате да бъдете отворени във вашите намерения и желания и по-отстъпчиви, допускайки нужните компромиси. Свободните Раци ще успеят да намерят своята сродна душа, най-вероятно в средата на годината.