Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Хороскоп за Телец за юли - идва нова любов и...

Скъпи Телци, юли е същата песен като миналия месец. Наслаждавайте се на живота с повече лекота, трябва да се разсеете и да се отпуснете, така че не търсете усложнения там, където няма такива. Погледнете чашата като наполовина пълна, това е по-положително! Ще трябва да се стегнете и да влезете във форма.
През месец юли може да сте малко демотивирани, просто се нуждаете от ваканция. Достатъчно сте нервни от всички възходи и падения през последните няколко месеца, така че не прекалявайте с работата в офиса. Можете също да помолите колегите си да ви подкрепят. Не можете да направите всичко сами, време е да го разберете и да вземете необходимите мерки. Ако можете да си вземете няколко заслужени почивни дни ще е добре. В противен случай се научете да живеете по-хармонично, трябва да помислите малко повече за здравето си.
Преливате от енергия почти през целия месец. Марс в квадратура към знака ви, ви подканя да бъдете предпазливи и по-спокойно да приемате нещата. Юпитер обслужва вашите приятелски интереси, подкрепя вашите проекти с голяма лекота. Първата половина на месеца е благоприятна за разширяване на кръга от познати и за чудесна комуникация.
Приятен климат за отношенията и за семейните дела! Венера, вашата управителка на знака ви е в Лъв (сектора на дома и семейството) до 22-ри юли, откъдето омекотява и хармонизира семейните ви отношения. След 23-ти преминава в сектора на творчеството и любовта. Свободните представители на знака ще бъдат обхванати от завоевателски дух. Звездите обещават много забавления. Вашата искреност и откритост допринасят за намирането на нова любов.
Този летен месец ви представя някои сериозни предизвикателства, особено емоционални, не отбягвайте удоволствието, отдайте се на хубавото!