Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Изключителен август очаква Рибите - любов, наслада и удоволствия

Риби, влиянията на Юпитер и Венера ще направят този месец период на лично щастие и наслада. Ще има празненства и приятни събития. Личните отношения на Риби ще бъдат изпълнени с любов и страст.
Меркурий е в опозиция срещу Плутон и Сатурн в началото на август.
Ще има разминаване на интересите ви с отделни сътрудници, делови партньори, което би могло да доведе до прекратяване на важно и дългосрочно сътрудничество в ваш ущърб.
Избягвайте да рискувате. Марс ще направи квадратура с Юпитер на 4 август и ще създаде трудности в областта на финансите. Трябва да обърнете внимание на парите, възможно е те да бъдат откраднати или да загубите портфейла си, така че бъдете внимателни. Карайте внимателно, когато пътувате, за да избегнете неприятности по пътя. Ще бъдете чувствителни към стрес през първата десетдневка на август. Контролирайте нервността и стреса, защото те могат да причинят психични и здравословни проблеми. Трябва да почивате повече, да избягвате излагането на силно слънце и да приемате повече течности и витамини. През втората половина на август ще сте в стабилно здраве. Имунитетът ви ще бъде засилен и ще имате воля да се движите повече и да се занимавате с физически дейности. Като цяло ще бъдете доста енергични.
Противопоставянето на Меркурий срещу Плутон и Сатурн в началото на месеца ще доведе до дистанциране и охлаждане в личните ви отношения. Вашият партньор ще се почувства пренебрегнат. Втората половина на август ще ви донесе повече разбиране и подобрена комуникация. Ще преодолеете разногласията. За свободните Риби влизането на Венера в V дом на знака може да им донесе появата на любов от пръв поглед, възможност за романтични приключения и предразположение към развлечения. Вероятно ще срещнете нови и необичайни хора и ще имате повече събирания с приятели и групи. Ще бъдете прекалено повлияни от планетата на любовта.

Това ще увеличи вашата чувственост, желание за романтика и естествен чар, но в същото време ще намали донякъде преценката ви. Безразсъдни действия са възможни под влияние на мимолетни емоции. Опитайте се да внесете повече позитив в живота си, никога не се отдайте на униние и всичко ще бъде наред с вас. Не забравяйте, че мислите са практически материални и могат да оформят бъдещето.