Повечето жени отчаяно се опитват да разберат мъжете до себе си. Често четат хороскопите във вестниците, гледат си на кафе, дори ходят по врачки. Истината обаче е, че обичайните всекидневни хороскопи не могат да кажат цялата истина за същността на мъжете.

Защото са общи, а силният и нежният пол са абсолютно различни дори да са от една и съща зодия. Вижте кое е най-характерно за вашия любим според знака, под който е роден.

Овен

Ако вашият любим е роден под знака на Овена, не очаквайте от него дълго и романтично ухажване. Той е напълно наясно с чувствата си, знае какво иска и е сигурен, че ще го постигне, стига само да ви погледне. Представителят на зодията обаче може да бъде и много мил - да ви прави малки подаръци без повод, да ви звънне “просто така”, за да чуе гласа ви, да ви заведе на вечеря неочаквано, след като сте му казали, че ще си стоите цяла нощ на дивана пред телевизора.
За да му харесате, бъдете естествени - той необръща внимание на умните очи, интелигентните изказвания или висшето образование. Обича честността, привлича го смехът ви, очарова се от разказите за детството ви. Има и една доста неприятна черта - почти веднага след като е спечелил една жена - започва да се оглежда за следващата. Но истинската любов може да задържи вниманието му за дълги години.

Телец

Ако сте си паднали по мъж от зодия Телец, имате един сигурен начин да го спечелите. Гответе! Вкусно и много. Ако сте се постарали в кухнята, той ще е доволен да прекарва с вас дълги романтични вечери на сладки приказки, с мили погледи и страстен секс.

Този мъж е стъпил здраво на земята, обича сигурността и ако се опитвате да му въртите номера, като флиртувате с други, ще го загубите. Той не обича да го правят на глупак, а когато е гневен, може да е отмъстителен - ще се постарае да ви нарани.

При всички положения обаче с него е възможна дълга и щастлива връзка - той е послушен, ако съветите ви са разумни, няма да се колебае да ги следва. Може да имате малки разногласия заради парични въпроси - Телецът мрази да дава пари, така че няма да ви глези прекалено много. Но и никога няма да забрави рождения ви ден. Просто е романтичен с мярка.

Рак

Мъжът Рак е много всеотдаен любим, но доверието му се печели трудно. За да стигнете до него, трябва да подходите с добро и дълго и упорито да се доказвате. Той харесва домашния уют, когато се запознавате с роднините му, похвалете стремежа му да има здраво семейство. Когато привикне с вашата ненатрапчива любов - той няма да позволи да се разделите за нищо на света.

Въпреки желанието си за семейство и близост Ракът се нуждае понякога от самота - не ограничавайте свободата му с ревности, скандали или мръщене. Той не ви изневерява - просто вътрешният му свят изисква понякога да си почива дори от любовта.

Пък така и вие ще си отдъхвате, защото когато обича истински, представителят на този знак може да “задуши” половинката си. Връзката ви вероятно няма да е силно емоционална, бурна и с умопомрачителен секс, но пък ще е приятна и здрава.

Близнаци

Ако сте направили грешката да се влюбите в мъж от зодия Близнаци, вие имате трудна задача - просто той търси идеалната жена. Разбира се, това съвсем спокойно може да сте вие. Но само ако сте красива, много образована, с престижна работа, финансово осигурена, с връзки в обществото. И освен това трябва да се примирите, че преди вас той се е опитвал да намери идеалната жена, пресявайки доста други.

Бързо ще забележите, че е доста непоследователен, влияе се от настроенията си, а те се сменят често. Освен това непрекъснато ще ви изпитва - просто ще се опитва да се убеди, че сте толкова умна, колкото изглеждате. Може и да ви прости един-два неточни отговора, но ако не отговорите на интелектуалните му изисквания, по-добре си търсете друг. В замяна обаче с него е много весело, той може да е романтичен и да прави подаръци, сексът ще бъде на нужното ниво.

Лъв

Искате ли да спечелите Лъва, подарете му свободата. Ако е сигурен, че няма да го ограничавате и му вярвате, той е способен, без много да му мисли, да се обвърже с вас завинаги. В същото време ще ви осигури и достатъчно лично време, в което да правите каквото искате.

Но не си мислете, че няма да ви ревнува и да следи под лупа дали не кръшкате тайно. С това ще трябва да се примирите. В същото време, дори да ви остане верен, винаги ще се оглежда за някоя друга “лъвица” за лек флирт. За да впечатлите любимия си, може и да не сте много шикозна и бляскава, но със сигурност трябва да сте умна и да сте готова да му се възхищавате до припадък.

Като всеки лъв в природата и вашият Цар на животните ще се нуждае често да му приглаждате гривата и да му казвате, че е най-добрият. Самочувствието, което му давате, е много важно за него. И не забравяйте - той е шефът и той командва.

Дева

Мъжът Дева е особена “порода” - той може да е леко флегматичен, да не е много чувствителен, но в същото време е твърде разсъдлив и без да подозирате - понякога палав. Когато нямат половинка, представителите на знака се лутат между много жени и липсата на задръжки ги карат често да сменят леглото, в което прекарват нощта.

Едновременно с това, ако е намислил да се обвърже, мъжът Дева ще иска да е сигурен, че взима правилно решение. И е готов да разнищи всички тайни на жената, с която смята да сподели живота си. Бъдете сигурни, че ще ви разпитва за най-малките подробности, откакто сте се родили, и когато най-малко очаквате, ще се опитва да ви хване в лъжа, защото сте променили някоя история.

Можете да го спечелите, ако поддържате къщата подредена и чиста. Той ще го оцени и може да бъде образцов мъж, старателен любовник и добър баща.

Везни

Мъжете от този знак съвсем не са лесни. Везните са харесвани за партньори заради уравновесения си характер, но той не бива да ви заблуждава.
Ако усети, че сте нечестни с него или го мамите, може да изригне като вулкан. Преди това обаче доста дълго ще търпи, ще убеждава и себе си дори, че бърка по отношение на вас, докато истината не го блъсне в лицето. Стане ли това обаче, не разчитайте на прошка, защото няма да я получите. Освен това бъдете винаги нащрек - той е много интелигентен и умее да извлича информация дори от най-невинните отговори, които давате на уж случайните му въпроси.

Обикновено е сигурен, че всички му се възхищават, и може погрешно да изтълкува любезното ви поведение, като даване на аванс. Ако не сте сигурни какво искате от него, по-добре не го подвеждайте.

Способен е на брак по сметка, когато е в негова полза, разбира се.

Скорпион

Попаднали сте на мъж Скорпион и искате да го задържите? Няма нищо по-лесно. Дайте му бурен секс с акробатични изпълнения, изпепеляваща любов с много страсти, скандали и подозрения, вкусна пикантна храна, екстремни преживявания като скачане с бънджи и полет с делтапланер и той ще бъде ваш. Може би дори завинаги.

Но не се заблуждавайте, че Скорпионът лесно се подлъгва по повърхностни чувства и не умее да мисли. Напротив, той е много умен и освен това подозрителен, въобще не вярва в доброто и късмета. Смята, че известни спънки в любовта са за предпочитане пред безоблачните чувства.

Освен това, ако вие не го харесвате достатъчно, но той си е паднал по вас, не се опитвайте да избегнете преследването му. Безполезно е - той ще ви има рано или късно независимо какво ще му струва това. От дете той е свикнал неизменно да побеждава.

Стрелец

Ако вашият любим е роден под знака на Стрелеца, той е досущ като Овена, но малко по-романтичен. Той е напълно наясно с чувствата си, знае какво иска и е сигурен, че ще го постигне, стига само да ви погледне. Представителят на зодията обаче може да бъде и много мил - да ви прави малки подаръци без повод, да ви звънне “просто така”, за да чуе гласа ви, да ви заведе на вечеря неочаквано, след като сте му казали, че ще си стоите цяла нощ на дивана пред телевизора.

За да му харесате, бъдете естествени - той не обръща внимание на умните очи, интелигентните изказвания или висшето образование. Обича честността, привлича го смехът ви, очарова се от разказите за детството ви. За разлика от Овена, Стрелецът обича изненадите и пътешествията, така че постоянно се старайте да го сюрпризирате.

Козирог

Мъжът Козирог може да бъде много обаятелен - вие виждате трезвата му мисъл, харесва ви уважението, с което говори за семейството си, знаете, че е много добър в работата си. Освен това и приятелите ви го одобряват, защото има чувство за хумор и умее да бъде забавен. Той наистина е един чудесен мъж - може да бъде много верен съпруг, стига да не се разочарова, или да не изпадне в паника, че не се справя с живота. Въпреки че външно е спокоен и уравновесен, трябва да знаете, че той също има своите моменти на гняв.

Може да е “кисел” всяка сутрин, докато не си е изпил кафето, а може и да става по тъмно и да си подсвирква от удоволствие.

Той харесва общуването с хората и не умее да бъде сам. Ако сте оптимистка, обичате да работите и готвите вкусно, вие сте неговият естествен избор и той няма да ви остави. Освен това е добър любовник и съвестен грижовен баща.

Водолей

Водолеите са обаятелни мъже - странното е, че имат огромно влияние върху жените, без въобще да се стремят към това. Те изглеждат странно отнесени и сякаш не забелязват дамите около себе си. Това естествено неумолимо примамва представителките на нежния пол. Но и не може да се каже, че мъжът Водолей е незаинтересуван от жените. Той вижда, чува и анализира всичко, което става около него.

Ако работите заедно, може с месеци да не ви каже нито една дума и да сте абсолютно убедена, че дори не знае името ви,но после внезапно един ден ще се вгледа в очите ви и ще каже, че са сини като перцата на сойката. И капанът ще щракне, а вие ще сте вътре завинаги.

Около Водолея постоянно ври и кипи. В случай че си е избрал професия, която харесва - той живее с работата си. Може да обича жената, на която вярва, стига да не го ограничава, а той да й се възхищава.

Риби

Мъже като представителите на зодия Риби не се срещат често - те са умни, магнетични, имат силно сексуално излъчване, дори на пръв поглед да изглеждат невзрачни, жените лесно си падат по тях. Причината е, че умеят да разбират срещуположния пол.

Дори в младостта си да се лутат между много дами и да не могат ясно да дефинират какво точно търсят, влюбят ли се веднъж - това обикновено е завинаги.

Ако ви вярват достатъчно, пред вас могат да си позволят да изглеждат темерути, да не ви отговарят, колкото и да ги питате нещо, да се държат сякаш не са на този свят, а витаят в облаците. Приемете го като знак на доверие. В такива моменти е най-лесно да ги опитомите. Те се поддават на превъзпитание, защото по природа са мили и добри, а и за нищо на света не искат да обидят жената, която обичат. В леглото са неотразими, понякога перверзни.

Източник: bg-astrology.net