Автор
Веселина Петрова

Как да "изчислите" своя мъж с помощта на нумерологията

Замисляли ли сте се защо с един човек трябва да общувате по един начин, а с друг - да включите друг набор от качества?

Нумерологът Олга Твърдовска ни разказва как можем да "изчислим" своята половинка - или казано по друг начин - как да разберем още на първата среща дали човек е за нас или не. Дали си струва да губим ценно време от живота си или не. Просто е необходимо да знаете неговата рождена дата.

И така. Ето как да направите изчисленията... Ако вашият човек е роден на 14.10.1975 г. трябва да съберете 1+4+1+0+1+9+7+5 = 28. След това събирате 2+8 и получавате 10, 1+0= 1

Същото направете със своята дата на раждане.

Да предположим, че резултатът от сбора е 5.

Накрая трябва да съберете двете числа - неговото и вашето. Т.е. 1+5=6

Полученото число 6 е числото на вашето партньорство.

Единица

Това е лидерско число, което е наситено с властност и умение да се държим добре с околните. Съпружеският ви живот ще бъде пример за подражание. Ще ви се наложи да вземете важно решение, за което се изисква сила на духа и единство. Това е идеален резултат зрелите, отдавна продължаващи отношения. Основният проблем могат да бъдат личните амбиции, гордостта, стремежът на двамата да бъдат лидери.

Двойка

Доста сложни отношения, предстоят ви спорове, разногласия, чести изяснявания на връзката. Имате една обща цел, но се опитвате да стигнете до нея по различни пътища. Възможни са обиди и измами. От друга страна двойката може да бъде знак за желание да докажете собственото си превъзходство.

Тройка
Отново сложни отношения. Неспокоен живот, изпълнен с безпокойство. Основният проблем в тази двойка би била липсата на достатъчно близък контакт с партньора. Важно е да не допускате обиди и да не се държите като шеф.



Четворка

И двамата имате една цел - да градите кариера, семейство, да печелите пари. Често околните ще ви смятат за скучни. Но вие ще се чувствате добре - съюзът ви е достоен, честен и изпълнен с взаимна подкрепа. Основна причина за проблеми би могло да стане недоверието в другия.

Петица
Ще трупате нови впечатления и ще търсите разнообразие. Ще общувате достатъчно добре, ще си бъдете близки, ще си помагате у дома. ще цените партньора като личност, ще уважавате постиженията му и ще се гордеете със своите. Основният проблем в тази двойка е емоционалната нестабилност.

Шестица
Това е почти перфектната цифра за една двойка и отговаря за пълната цялост на два отделни индивида. Ще се радвате на общи интереси, съвместно бъдеще и семейни ценности. под покровителството на шестицата в един брак се раждат деца, внуци, домашни любимци. В двойката има един ясно разграничен лидер.

Седмица
Седмицата е двойка, в която всичко става по любов, с доверие към другия. Ще ви бъде интересно, ще си помагате, ще се радвате на успехите. Основният проблем тук би била прекалената затвореност в себе си и в двойката. Трябва да общувате повече с други хора.

Осмица
Осмицата е за двойки, които ще имат финансов просперитет, активен кариерен ръст и нови възможности за реализация. Основният проблем при тях би могъл да дойде, заради евентуална изневяра, липса на интелектуално и духовно развитие на един от партньорите, алчност, агресия. Отделяйте повече време един на друг.

Девятка
Тя носи със себе си търпимост към недостатъците на другия, позволява да бъде усетен истинският смисъл от един съюз. Дори на пръв поглед да изглеждате твърде различни, това няма да ви попречи да бъдете заедно. Лесно ще си прощавате грешките, ще се радвате на компанията си, ще обичате да прекарвате време с близките си. Всеки от двамата ще се чувства щастлив в двойката. Пазете се от влиянието на алкохола, наркотиците, както и от изневери.