Как да намалите негативното влияние на Меркурий

17 август 2022 | 13:04
1920
1
Снимки: Unsplash, Pixabay
1

Меркурий е управител на два знака – Близнаци и Дева. Ако Меркурий е зле разположен в личния ви хороскоп или при лоши аспекти на транзитните планети към тази планета, няма да влияе благоприятно върху личния ви живот и ще ви носи проблеми. Меркурий означава силата на интелигентността, речта, езика, изразяването и бързото мислене. Това са положителните качества, а отрицателните са – нестабилност, ненадежност, нервност, разсеяност, гняв.

Vidhara Mool, известна още като Argyreia Speciosa (Аргирея нервоса, Хавайска роза), се свързва с планетата Меркурий. Помага за намаляване на отрицателните влияния на планетата, като същевременно увеличава положителните ефекти. Може да се снабдите с парченце корен (Jadi) от растението Argyreia Speciosa и да си го изсушите, а може да успеете да намерите в някой аюрведа магазин и да си купите готови, но такива се срещат рядко. Поклонете се на богинята Дурга и увийте Джади в зелена кърпа и я завържете на дясната ръка.

Vidhara Mool също така помага за лечение на заболявания, причинени от лошото въздействие на Меркурий, като язви, нервни заболявания, киселинност и кръвно налягане, това са само няколко от всички.
Корените на Argyreia Speciosa действат като кардиотоник и следователно са полезни при сърдечни заболявания и слабост. Помага при отслабване, затова се ползва при затлъстяване. Предписва се също при захарен диабет, инфектирани рани, кашлица, бронхит, фарингит, белодробна туберкулоза, сифилис. 

Планетарна връзка:

Джади от Argyreia Speciosa е свързана с планетата Меркурий

Предназначение:

За намаляване на лошите ефекти на Меркурий, лечение на заболявания като язви, киселинност, кръвно налягане и др.

Начин на употреба:

Увийте в зелена кърпа и завържете на дясната китка/рамо

негативно

Какво е Jadi?

Джади е част от изсушен корен на дадено растение, може да се използва като заместител на скъпоценните камъни според ведическата астрология. Може да се носи за успокояване на вредните ефекти на планетите и преодоляване на физически заболявания и разстройства. Носенето на тези корени успокоява планетите по много начини, което води до постепенна промяна и мир. Корените Джади се оказват понякога по-ефективни от други ритуали. Те са дар от природата за нас.


Четете още: Жените от тези 3 зодии винаги се влюбват в недостъпни мъже

Още по темата

Коментари

1 Бивш от МВР
  18 август 2022 | 09:09 отговор
 

Я съм зареден само с лоша и позитивна енергия.

 
 
Бивш от МВР
18 август 2022 | 09:10

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра? !!! ................................................................................................................................................ !!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин е прекалила. ............................................................................................................................................. Че грозна циганко наша надка nadejda дойчева, че с твоята гадна циганска мутра, че кво си прави твоето братче сатанист за оня цецо, цецо черния циганин с още по черната му циганска душа, че едно време в един друг форум някакво сатанинско с "1111" число ми показва, като в гугъл излиза, че е на някакъв ангел на смъртта, самаил или самаел !!! ........................................................................................................................................... !!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Че грозна циганко наша надка nadejda дойчева, че с твоята гадна циганска мутра, че нали знаеш, че въпросния цецо мангал и сатанист поне на снимка съм го виждал, както гледам теб на тази снимка.

Добави Коментар

Най-четени