Когато става дума за любовни взаимоотношения с мъж Скорпион, думата "оцеляване" не е никак пресилена и сме убедени, че повечето от вас го знаят отлично. Тези толкова чаровни господа, които винаги знаят кога да се появят и кога да изчезнат, могат да бъдат и прекрасни, и кошмарни партньори едновременно. Но, мили момичета, има някои тактики, с които можете да ги хванете в собствения им капан. Ето как да надвиете Скорпиона:

Не си играйте с него

Да, знаем, че този човек събужда желанието ви да си поиграете, за да привлечете вниманието му, но просто не го правете. Мъжете от тази зодия ценят най-много честността и предаността в любовта, макар и често те самите да демонстрират тези качества. Вярвайте, ако сте напълно искрени с вашия Скорпион, ще получите точно това, което искате, защото в сърцето му няма място за фалшиви игрички.

Покажете, че сте раними

Скорпионите са чувствителни и опасно интуитивни. Те са готови да се отдадат само на човек, което е открит с тях. Не прикривайте, ако нещо ви е наранило или се чувствате огорчени. Покажете ранимата си страна.

Не прекалявайте с драмите

Така. Скорпионите обичат ранимите жени и тези, които не сдържат емоциите си, но ако прекалите с драмите, той просто ще ви обърне гръб. Бъдете искрени, споделяйте му какво е в душата ви, но не се разпростирайте в повече от 2 до 3 изречения. Толкова им стига, за да ви разберат.

Покажете му, че може да ви има пълно доверие

Скорпионите са добри партньори, но само ако знаят, че могат да ви имат безрезервно доверие. Тогава те ще са готови да ви защитят дори и в ситуации, в които не сте прави.

Не му губете времето, а му споделяйте

Не заговаряйте един Скорпион просто така, защото той не си пада по това. Признайте му някоя дълбоко пазена тайна или някоя от вашите съкровени мечти. Това ще го привлече като магнит към вас.

Не го притискайте да ви споделя твърде много

Скорпионите са потайни и обичат да запазват мистерията около себе си, особено във вашите очи. Да, той иска да научи вашите тайни, но в никакъв случай не го разпитвайте за неговите, освен ако сам не пожелае да ви сподели нещо съкровено. Вярвайте, Скорпионът ще оцени деликатното ви отношение.

А сега ви желаем успех и ако сме пропуснали нещо важно за господата от най-опасната зодия, можете да добавите в коментарите!

Четете още: 21 тайни от характера на зодия Водолей