С жените е лесно – те си падат по комплиментите, похвалите и вниманието, податливи са на флирт и губят ума и дума при вида на интелигентен представителен мъж с разкошен букет в ръце. Но силният пол не е толкова предсказуем. Мъжът търси в жената нещо особено, уникално. Ако искате да впечатлите някой конкретен мъж, добре ще е да се съобразите с особеностите на зодията му.

Овен


Мъжете-Овни, колкото и да е банално това, обичат с очите. Да, те могат да твърдят, че богатата душевност е от голямо значение за тях, но пак ще обърнат внимание на най-привлекателната и разкрепостена жена. Можете да завоювате сърцето на Овена с помощта на ярък грим, секси облекло и откровен флирт.

Телец

С Телеца задачата ще е по-трудна, отколкото ви се струва, защото той е доста претенциозен в избора на партньорка. Освен приятния ви външен вид, този мъж ще оцени и умението ви да се грижите за домакинството и за близките си. Той не търси краткотрайни връзки, а има нужда от нежна, внимателна, практична и интелигентна партньорка.

Близнаци

Близнаците въпреки сдържания си облик са непостоянни и доста лекомислени. Те със сигурност ще обърнат внимание не на най-красивата жена, а на онази, която успее да ги заинтригува, която умее да поддържа разговора, да се въодушевява и да не унива. Плахите домошарки не привличат Близнаците. Такъв мъж би обикнал само разностранна и непредсказуема жена.

Рак

Можете да завоювате сърцето на Рака с безгранична любов, търпение, внимание, грижа и демонстрация на добро възпитание. Разбира се Раците се ръководят в избора си и от външния вид, но за тях много по-важна е вътрешната красота. В никакъв случай не си позволявайте да проявявате агресия в присъствието на такъв мъж. Той не може да понася подобно поведение.

Лъв

Преди да се решите на сериозната стъпка да омаете мъж-Лъв, замислете се дали сте готови да отговаряте на изискванията му и да слугувате на тази царствена особа? Имайте предвид, че той ще ви обърне внимание, само ако изглеждате перфектно, имате сговорчив характер и – ако е възможно – сте близка роднина на британската кралица. Е, последното условие го казахме на шега, но и в него има зрънце истина.

Дева


Какво търси у жените мъжът-Дева? Заслепяваща красота и сексапил? Нищо подобно. Мъжът-Дева на първо място обръща внимание на интелекта на жената. Той гарантирано няма да избере за своя партньорка вулгарна, необразована, мързелива и непестелива особа. Той има нужда от сладка и кротка домакиня-материалистка, която ще му помогне да запази и увеличи състоянието си и ще поддържа дома му в ред и чистота.

Везни


Мъжете-Везни са естети, интелектуалци и ценители на красивите и изискани неща. Те ще бъдат очаровани от стилна и елегантна жена, умееща да поддържа интелигентен разговор и да впечатлява околните. Освен това, за да завоювате сърцето на такъв мъж, ще трябва да сте сдържана, решителна и търпелива.

Скорпион

Скорпионите предпочитат темпераментни в леглото дами, които обаче са сдържани и разбрани в ежедневието. Тези мъже са винаги предпазливи и подозрителни, така че бъдете готови за постоянни разпитвания къде и с кого сте били и защо сте закъснели пет минути. Ако успеете да убедите Скорпиона, че сте му безусловно предани и нямате користни мисли, сърцето му ще е ваше завинаги.

Стрелец

Стрелците са от онези мъже, които обичат да преследват и да завоюват. Те се наслаждават не на резултата, а на самия процес. Затова често губят интерес към жената, веднага щом тя се съгласи да се впусне в любовна връзка с тях. Запомнете, че колкото повече пречки срещне Стрелецът по пътя към сърцето ви, толкова по-вероятно е отношенията ви да се развият така, както искате вие.

Козирог

Ако се борите за сърцето на мъж-Козирог, не забравяйте, че представителите на тази зодия са страхотни материалисти и циници. За тях любовта няма нищо общо със страстта, привличането и романтиката. Козирогът поначало си търси жена, която не само ще бъде добра домакиня, но и ще направи успешна кариера. Финансовата стабилност за него е по-важна от сексуалните забави.

Водолей


Мъжът-Водолей може да хлътне до уши по хитра, самоуверена и свободолюбива жена. Водолеите не понасят жени-лепки и домошарки. Те обичат новите запознанства и редовното общуване с противоположния пол, затова партньорката им не бива да е ревнива. Плетете интриги, бъдете загадъчна – и Водолеят ще бъде ваш до гроб.

Риби

Мъжете-Риби са много срамежливи и сантиментални. У жените ценят нежността и мечтателността. За Рибите е важно партньорката да умее да ги изслушва и да разбира дълбоките им преживявания. Ако сте готови да бъдете „успокоително“ за мъжа си, можете смело да се хвърлите в неговата топла и нежна прегръдка.