Как да получите мечтаното повишение и да увеличите доходите си през февруари - съвети на астролога

Меркурий е излязъл от ретроградния си ход, което означава, че до 10 май ще имаме благоприятно време за издигане в кариерата и увеличаване на финансите.

През целия януари и първите четири дни на февруари най-капризната планета беше в ретроградно движение. Това силно пречеше на намирането на общ език с другите и значително забавяше проектите ни. Поради тази причина много хора се оплакваха от тежката атмосфера на работното място и липсата на пари. Но на 4 февруари Меркурий излезе от ретроградност, улеснявайки живота ни и давайки възможност на всеки от нас да реализира плановете си и да общува с по-голяма лекота с околните.



Въпреки че небесното тяло ще е извън ретроградност до 10 май, последният месец на зимата е най-доброто време за работа върху увеличението на дофодите, защото сега всички планети се движат правилно. Няма да има затъмнения, суперлуни и други негативни астрологични явления. И така, какво трябва да се направи според съвета на астролозите, за да се постигне кариерно развитие и финансово благополучие за кратко време?

Вселената обича активните, замислени и смели хора, така че ако решите да получите подкрепата на висшите сили, тогава първо трябва да съставите ясен план за действие.
Опишете подробно стъпките, които са необходими за постигане на целта. Също така е добра идея да посочите факторите, които ви пречат и забавят работните процеси. Опитайте се да опишете ситуацията честно, включително вашите отрицателни черти, които пречат на повишението. Ако сте малко мързеливи или обичате да завършвате проекти в последния момент, тогава това трябва да бъде посочено във факторите, забавящи напредъка на работата. С други думи, сега е моментът, в който трябва да предприемете решителни действия.

Най-благоприятните дни за общуване и работа ще бъдат 9, 16 и 23 февруари. Ако вашият проект се нуждае от спонсори или подкрепата на колеги, тогава е по-добре да насрочите преговорите именно за тези дати.

10, 18 и 25 февруари
са добри за сключване на договори при много изгодни условия. Не е нужно да убеждавате опонентите си дълго време, за да намерите перфектните аргументи.

12, 17 и 21 февруари са дните на късмет и радост. Ако дадете пари на заем, финансите ще се върнат десетократно.

Също така би било хубаво да си набавите амулет, който ще стимулира финансовото ви благополучие. През февруари това са кехлибар, лапис лазули или тюркоаз. Жените трябва да закупят брошка или висулка, а мъжете просто да сложат камък от гореизброените минерали в портфейла си или да го държат на работния си плот.

Ако сте решени и искате да постигнете повишение, тогава можете да проведете малък ритуал. Три дни подред носете едно и също нещо на работа, за предпочитане ново. Опитайте се в тази форма да хващате по-често погледите на шефа, правете му комплименти и се усмихвайте сладко. Вечерта на третия ден изплакнете дрехите в студена вода, без да добавяте прах или сапун. Не изливайте цялата вода: съберете част и я поръсете върху работния плот на четвъртия ден.



Съгласни сме, че ритуалът изглежда странен, но много скоро ще забележите как се е променило отношението към вас - шефът ще стане внимателен и снизходителен. Той ще ви довери обещаващи проекти и ще ви даде пример, което означава, че не сте далеч от повишение.

Четете още: С каква дума може да се опише най-добре всеки знак от зодиака