Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Как да разберете дали мъжът от зодия Близнаци е влюбен във вас?

Мъжът Близнаци се характеризира с известна вятърничавост и безразсъдство, трудно му е да избере определен представител на нежния пол и да ѝ остане верен дълго време, но ако такъв мъж наистина се влюби, поведението му се променя бързо и е трудно за жената да не забележи.

Влюбеният мъж Близнаци прави всичко по-интересно за половинката си. Неговият флирт, очарователна личност и очарователни думи ще ви накарат да се изчервите и да се усмихнете. Влюбеният мъж Близнаци не показва очевидни признаци на чувствата си, неговата магнетична личност може да ви затрудни да разберете дали той е влюбен във вас или просто приятелски настроен.

Ако мъжът Близнаци се смее много и заразително в присъствието на определена жена и се опитва да я развесели, това може да послужи като сигурен знак, че не е безразличен към нея.

Ето някои признаци, които могат да подскажат дали е влюбен във вас:

1. Той дава повече, отколкото получава

Когато мъж Близнаци се интересува от вас, той дава повече, отколкото получава. Той винаги ще бъде до вас, пускайки шеги, само за да предизвика усмивка на лицето ви и да се опита да ви развесели, когато сте разстроени. Той ще ви донесе шоколад и цветя, ще предложи вечеря с вас и ще бъде човекът, който винаги издърпва вашия стол. Ако той е влюбен във вас, всеки ден ще бъде Свети Валентин с мъж Близнаци.
Ако той ви харесва само като приятел, няма да направи нищо от това, но ще се радва да се вижда с вас и да се забавлявате заедно.

2. Той търси интензивна връзка с вас

Близнаците имат отлични комуникативни умения. Когато мъжът се интересува от вас, шансовете да стане още по-страстен събеседник са по-големи. Ще се наслаждавате на всеки миг, който прекарвате с него. Не забравяйте да обърнете внимание и да забележите и най-малките промени, като по-широка усмивка от обикновено, блясък в очите или промяна във външния вид. Неговите движения и жестове ще ви покажат, че нещо се е променило и че той иска да прекарва повече време с вас.

3. Комуникира с вас по всички възможни начини

Вашият мъж Близнаци ще направи всичко, за да поддържа връзка с вас и да ви покаже как се чувства. Независимо дали става дума за телефонни разговори, видео разговори, имейли или смс-и, той ще иска да поддържа постоянен контакт с вас и да споделя своите мисли, чувства и мнения. Не забравяйте, че комуникацията е двупосочна улица. Така че не се колебайте да разкриете сърцето си.



4. Той иска да прекарва свободното си време с вас

Когато мъж Близнаци е влюбен във вас, той не може да понесе да стои далеч от вас твърде дълго. Би искал да прекарвате всяка минута заедно. Независимо дали става въпрос за нощно излизане по заведения или приятна вечер в домашна обстановка. Очаквайте много романтика и нотка на спонтанност. Може би ще ви отведе на мини уикенд.

5. Запознава ви със своите приятели и семейство

Близнаците не приемат лекомислено емоционалната привързаност. Когато той разбере, че и двамата сте преминали през началната фаза и сте двама влюбени, той ще ви запознае и със своите близки и приятели. И когато ги срещнете, не се изненадвайте, ако вече знаят всичко за вас.

6. Той поема инициативата

Типичният мъж Близнаци е доста спокоен. Той приема нещата такива, каквито са и се съгласява с това, което някой обича да прави. Но когато е привлечен от жена, той подчертава напористата си страна. Той ще прави планове за срещи и дори ще измисли новаторски начини да ви впечатли. Можете да очаквате всяка среща да бъде различна.

7. Включва своя чар в действие

Мъжът Близнаци има много чар. Но когато прояви интерес към вас, той увеличава чара си стократно. Мъж Близнаци, който се е влюбил във вас, ще бъде невероятно привързан и сладък. Всичко, което правите като двойка, ще бъде особено специално и вълнуващо. Срещите ще бъдат запомнящи се, ще ви казва прекрасни неща, което ще ви даде онова трептящо усещане в стомаха.

8. Той иска да има нови преживявания с вас

Мъж Близнаци ще покаже любовта си към вас, като ви отведе на непознати и вълнуващи места и ще изживеете нови неща. Той обича да се среща с нови хора, да изследва нови места и да прави неща, които никога досега не е правил. Ако обичате да следвате неговите интереси и приключения, които постоянно се променят, той ще ви обича повече заради това. Ако често измисля нови вълнуващи планове и ви включва в тях, можете да сте сигурни, че той изпитва чувства към вас.

9. Той ще ви забавлява

Мъж Близнак, който ви обича, никога няма да ви позволи да прекарате нито един скучен момент, когато сте с него. Независимо дали става дума за традиционна вечеря или уникална среща, това е незабравим момент всеки път, когато прекарвате време заедно. Можете да сте сигурни, че където и да отидете, ще се забавлявате добре с него. Близнаците са забавни и остроумни. Така че дори и да не ви каже директно, че ви обича, той ще го изрази с шегите си. Ще се опита да ви разсмее при всяка възможност.



10. Отваря се пред вас

Близнаците са невероятно приказливи и пълни с енергия. Те могат да говорят с вас на различни теми, но не им е лесно да говорят за сърдечните въпроси. Така че, когато мъж Близнаци се отвори пред вас и ви разкаже за скрита глава от живота си, която предизвиква емоции, това е ясен знак, че той е влюбен във вас.

11. Прави ви ласкави комплименти

Ако мъж Близнаци често ви прави комплименти, това означава, че ви харесва. Той ще ви направи искрени комплименти при всяка възможност и ще ви накара да се почувствате обичани и специални.

12. Той иска да бъдете отбор

Мъж Близнаци търси влюбен съотборник и гледа на връзките си като на работа в екип. Той ви включва във всичките си планове и взема под внимание вашите възгледи и мнения в почти всичко, което прави. Той също така споделя с вас всеки аспект от живота си.

Любовта е сложна. Може никога да не узнаете как се чувства или мисли другият човек. Следвайте сърцето си. Ако го обичате и чувствате, че той отвръща на любовта ви, бъдете отворени и вижте какво ви носи бъдещето. Всеки влюбен мъж показва любовта по различен начин. Ако проявява гореспоменатите признаци, вероятно сте намерили такъв.

Четете още: Мъжът Близнаци – мистерия и загадъчност