Автор
Ива Петрова

Как да се предпазите от зли очи според зодията

Според астролозите някои знаци от зодиака стават по-лесна мишена на негативната енергия отвън, а други – притежават естествена бариера срещу уроките и разрушителната сила на злите очи.

Овен

Всичко, от което Овните се нуждаят, за да не бъдат застигнати от уроките на злите очи, е да запазят спокойствие. Тези хора имат ненадминат талант да си създават врагове винаги и навсякъде. Астролозите съветват представителите на този знак рядко да влизат в спор с когото и да било, тъй като все от някъде може да се изскочи опасна личност със зли очи.

Телец


Най-добрият начин да се защитите от зли очи и уроки е, като останете зад стените на дома си. Ако тези хора почувстват прилив на негативина енергия или някакъв здравословни проблеми, те просто трябва да останат вкъщи и да се отпуснат и починат пълноценно. Силата на домашната защита може да им помогне да се справят със злите очи и други проблеми.

Близнаци

Близнаците практически не са подложени на негативно магическо влияние отвън. Факт е, че тяхната увереност е непоклатима и се смятат за непоклатими оптимисти. Тъмната магия и злите очи просто не ги хващат и са безсилни пред тяхната мощна енергия. Въпреки това предпазливостта в общуването с токсични хора няма да им попречи с нищо.

Рак

Раците могат да бъдат сигурни, че злите очи няма да им навредят, ако са близо до семейството си. Братя, сестри, майка и баща – енергията на тези хора ще ги предпази от всяко негативно въздействие от страна на недоброжелатели. Важно е само да поискате помощ навреме.



Лъв

Лъвовете трябва да използват силата на талисманите като защита срещу злите очи. Например, можете да използвате помощта на сребърните бижута. Черният цвят в дрехите перфектно плаши всеки зъл поглед. Представителите на този знак имат много врагове и недоброжелатели, затова астролозите ги съветват да използват защитни амулети, докато общуват с такива хора.

Дева

Силата на елемента Земя пази Девите от външни влияния, но не ги предпазва от самите тях. Девите трябва да се тревожат за дреболии възможно най-малко. Те са склонни да изпадат в твърде негативни мисли, които да обсебят съзнанието им и с това да си навлекат проблеми.

Везни

За да не станете жертва на зли очи или проклятие, трябва да спрете да се доверявате на всеки срещнат. Трябва да бъдете по-дискретни и внимателни, когато разказвате на хората за своите тайни, планове и амбиции. Ако тази информация достигне до враговете ви, те определено ще се опитат да се възползват от това, като ви навредят.

Скорпион

Скорпионите са знаците от зодиака, които най-малко са подложени на разрушителната сила на злите очи. Всъщност те могат да им навредят, но това ще отнеме твърде много време. Скорпионите обаче трябва по-малко да общуват с хора, които влияят негативно на самочувствието им с думите и действията си.

Стрелец

Стрелците са може би най-лесната плячка на хора със зли очи в сравнение с останалите знаци от зодиака. Проблемът идва от там, че те са изключително социални и общителни. Те контактуват с всеки, при това без ни най-малка доза предпазливост. Именно това трябва да променят най-много в себе си и да не бъдат толкова доверчиви в отношенията си към токсични хора.

Козирог

Трудно ще измамите Козирог, но не е невъзможно. Представителите на тази зодия ще се предпазят от зли очи само ако стоят далеч от спор. Астролозите съветват родените под знака да избягват да налагат мнението си, за да не си навлекат омразата на своите опоненти върху себе си.

Водолей

Водолеят ще избяга от уроките и злите очи с помощта на верни приятели и сродна душа. Този знак трябва много да внимава какви хора допуска до себе си и да направи сериозна селекция кои от тях да останат в тяхното обкръжение.

Риби

Рибите трябва да останат далеч от всякакви ритуали и магии. Проблемът идва от неумелото боравене на представителите на този знак с такъв тип средства за привличане на късмет, щастие или любов, което вместо да им помогне, може да им навреди. Съветът на астролозите към представителите на този знак е да бъдат уверени в своите способности и да вярват, че могат да постигнат мечтаното със собствени усилия, позитивна нагласа и постоянство.

Четете още: Тези 3 зодии могат да променят света, но третата е най-важната!