Автор
Десислава Недева

Как да възбудим мъжа според зодията му

Овен

Мъжът Овен не обича да усеща, че го желаете, затова най-разумното нещо, което можете да предприемете, е да се правите на недостъпна. Влезте в ролята на „ледената кралица“ и го отблъснете тогава, когато най-много ви иска. После го подразнете с бавна и продължителна любовна игра и ще бъде ваш завинаги.

Телец

За разлика от Овена, Телецът няма нищо против инициативата да идва основно от вас. Затова захвърлете стеснението и срамежливостта настрани и хващайте бика за рогата. Не се притеснявайте да му пишете мръсни SMS-и в работно време, нито пък да го галите и целувате на публични места.



Близнаци

Ако искате да завъртите главата на мъж Близнаци, просто бъдете спонтанни и експериментирайте. Той се впечатлява силно, ако сте навити да опитвате нови и нестандартни пози в секса, затова не се притеснявайте да се превъплатите в ролята на сластна танцьорка на пилон или да монтирате секс люлка в центъра на хола.

Рак

Малко е сложно да накарате мъж Рак да ви желае, ако той самият не изпитва силно влечение към вас. Рядко ще направи първата крачка, но и не му харесва, ако вие изцяло сте поели инициативата. За да го впечатлите, търсете баланса. Например, отивате на вечеря в изискан ресторант и след първата чаша вино, вие небрежно сваляте лявата си обувка и нежно прокарвате ходило по бедрото му, но без да стигате прекалено високо. Това буквално ще го подлуди.



Лъв

Да съблазните мъж Лъв е просто като детската игра – правете му комплименти и той ще бъде в краката ви. Кажете му колко много ви възбужда мускулестия му гръб или как сте излетели в космоса след секса с него предната нощ и бъдете сигурни, че съвсем скоро ще тича след вас като малко пале.

Дева

За да възбудите мъжа Дева, е необходимо да го впечатлите. Това със сигурност не е лесна задача, като се има предвид колко взискателно и капризно е това чудо на природата. Заложете на докосването, защото този знак е много чувствен и допирът на две тела може да го накара да ви пожелае на секундата, стига да го докоснете по правилния начин.

Везни

Мъжете Везни са естети и може да се каже, че обичат с очите си. За да завъртите главата му е нужно просто да минете през някой магазин за секси бельо, да се снимате в провокативна, но в никакъв случай вулгарна поза и да му я изпратите. Задачата ви може да се счете за изпълнена, а ерекцията му – гарантирана.

Скорпион

Опитите ви да съблазните мъж Скорпион могат да се окажат наистина досадни, защото те обожават любовните игрички, които или самите те инициират, или ви надиграват, ако случайно вие сте започнали да му кроите разни номера. Какво наистина може да го побърка от страст тогава? Всъщност е доста елементарно – покажете самочувствие и се дръжте така сякаш вярвате, че вие сте много по-секси от него.



Стрелец

За да възбудите мъж Стрелец, оставете му място да диша, колкото и парадоксално да ви звучи. Той обича да пътува и рядко се задържа на едно място, но затова пък обожава телефонния секс, а сега има такъв голям избор от дигитална комуникация, че виртуалната любов може да се окаже по-вълнуваща и от реалната.

Козирог

Позволете на мъжа Козирог да държи нещата под негов контрол и ще бъде почти винаги възбуден във ваше присъствие. Той си умира да дърпа юздите и в буквален, и в преносен смисъл и ако има поле за изява, това ще поддържа либидото му в изправност.

Водолей

Ако се опитвате да впечатлите мъж Водолей, нашият съвет е да не показвате много чувства и емоции в негово присъствие. Той предпочита да бъде и приятел с любимите си, затова отделете време да го опознаете добре, преди да се стигне до по-интимни взаимоотношения. Не бързайте, той не е повърхностен човек и ще изпита истинско сексуално влечение, само ако знае кой точно стои срещу него.



Риби

Рибите преливат от емоции и ако искате да възбудите интереса му и не само, позволете на чувствата, които крие в душата си, да се излеят на повърхността. Той не може да устои на човек, който го изслушва, разбира и приема. Просто бъдете до него и го утешавайте, прегръдките със сигурност ще прераснат в нещо по-интимно и вълнуващо.

Четете още: Кой кого напуска: Ключът е в Асцендента