Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Как изглежда и какво прави влюбеният мъж Телец

Искате ли да знаете дали Телецът се интересува от вас или дали е влюбен във вас? Не винаги е лесно да се разбере това. Разбира се, всички хора са различни и е невъзможно да се определи поведението на влюбения мъж, ръководейки се само от познаването на неговия зодиакален знак, но все пак някои неща могат да помогнат.
Мъжът Телец иска да види добре поддържана и достойна жена до себе си, но все пак външният му вид не е най-важният показател. Единственото нещо, което наистина може да заинтересува представител на тази зодия е:
-Вашата способност и желание да се грижите за него;
-Вашето желание да удовлетворите всяко негово начинание по отношение на задоволяване на някакви материални нужди;
-Грижи за вашето домашно огнище;
-Вашата практичност и целеустременост.



Ето тайната за мъжа Телец: отнема му много време, за да се влюби, но когато това стане, това е завинаги. Веднъж щом ви се посвети, мъжът Телец е солиден, надежден и винаги толкова романтичен! Никога няма да имате причина да се съмнявате в чувствата му към вас и той ще бъде вашата скала, на която да се облягате винаги!
Влюбеният Телец се променя не само отвън, но и поведението му става различно. Той е джентълмен, става много мил и внимателен към любимата си. Телецът ще се опита по всякакъв начин да помогне на жената, която харесва. Той поема нейните проблеми и тревоги, като полага всички усилия да ги разреши.
Но как наистина да разберете дали вашият мъж Телец наистина е влюбен? Как да разберете със сигурност кога е сериозен към вас?
8 ясни знака, че мъжът Телец е влюбен във вас:
1. Той е отдаден на вас – в неговият свят, това е нещо голямо. Неговата преданост не идва толкова бързо, колкото при другите знаци и обикновено му отнема много време, за да го преодолее.
2. Купува ви подаръци – един от „езиците на любовта“ за Телец е даването. Няма значение дали са големи или малки - могат да бъдат камъче от плажа, до изцяло ново палто от скъп магазин. Не забравяйте да бъдете благодарни! Това е неговият начин да ви покаже, че наистина ви обича и се грижи за вас и че е дълбоко заинтересован да бъдете неговата дългосрочна любов. Все пак Телецът не е знак, който обича да харчи пари!
3. Иска да заживеете заедно - огромен знак, че е влюбен във вас: той иска да сподели своя дом с вас (или вашия с него). За типичния мъж Телец неговият дом е наистина неговият замък, който си има крал и ви вижда като своя кралица, когато отвори този замък за вас.
4. Харчи пари за вас - Мъжете Телец могат да бъдат скъперници, това е сигурно! Те обичат да пестят трудно спечелените си пари и да ги държат за себе си! Въпреки това, когато той започне да харчи парите си за вас, вие може да бъдете много уверени в чувствата му към вас. Мъжете Телец абсолютно мразят да харчат пари и няма да харчат за някой, с когото не виждат общо бъдеще. Да го кажем така: Мъжът Телец харчи пари там, където вижда добра инвестиция и добра възвръщаемост!
5. Отваря се пред вас - Мъжът Телец е склонен да бъде повече физически ориентиран. Това не е най-емоционалният астрологически знак. Освен това не винаги му е толкова приятно да разкрива истинските си чувства, защото има таен страх, че ще бъде наранен или отхвърлен. Ако започне да се държи по-уязвимо, по-открито, това означава, че наистина започва да ви се доверява с най-дълбоките си емоции. Може да сподели нещо от миналото си с вас или някои мечти за бъдещето. Той дори може просто да ви каже как се чувства, което е огромна стъпка за него.
6. Държи се собственически с вас - Телците са наистина собственически настроени! Независимо дали става дума за тяхната къща, кола, специално кресло или пари, те обикновено имат тази черта. Когато той започне да се държи по начин, който изглежда малко притежателен, това показва, че сега вие сте едно от нещата в живота му, които той смята за ценни и не би искал да ви загуби.
7. Той е грижовен към вас - Най-прекрасното нещо за мъж Телец, който е влюбен във вас, е неговата готовност да ви осигурява разни неща. Той иска да бъде мъжът, който отговаря на вашите нужди и потребности: покрив над главата, красиво легло, храна в хладилника и приятна среща са начини да покаже загрижеността си.
8. Той е вашата котва, вашата опора - Телецът е търпелив и спокоен, дори когато сте в емоционална буря. Той е там до вас неизменно, когато имате нужда от него. Няма нищо по-хубаво да имате този мъж в живота си, на който знаете, че можете да разчитате 100%!
Най-лесният начин да разберете дали мъжът Телец е тайно влюбен във вас, е когато започне да споменава общо бъдеще с вас. Като знак, който доста се страхува от промяна, той подхожда към всички нови връзки с малко страх. Той не обича светът му да се обърква! Трябва да знаете, че сте много важна за него, когато заговори по този начин. Това означава, че най-накрая се е почувствал комфортно с промените, които носи новата любов и че е готов да слее живота си с вас!

Когато мъж Телец се влюби, това е за цял живот. Тези мъже не приемат нищо по-малко и искат жена до себе си в дългосрочен план! Все пак това е знак, управляван от Венера, планетата на любовта – какво друго бихте очаквали!

Освен това – ако той ви глези, прекарва повече време и харчи пари за вас, можете да сте сигурни, че тогава любовта му определено расте!
Когато мъжът Телец каже "Обичам те", той наистина има предвид това, което казва, без съмнение! Това е човек, който не казва думата Любов лесно и без истинско намерение и смисъл зад това. Когато един мъж Телец признае любовта си към вас, той е отворил частта от себе си, която е най-уязвима. Той никога, никога не би казал това, освен ако не иска да се ангажира с това, което означава Любовта! Така че, когато мъж Телец хвърли „любовна бомба“, покажете му, че любовта му е добре приета.