Време е да обърнем внимание на една пикантна тема от света на сексуалните взаимоотношения между мъжа и жената, която обикновено пренебрегваме. Докато на мушка са ни все мъжете, обвинявайки ги в склонност към по-честа изневяра в сравнение с половинките им, оказва се, че дамите не по-рядко от избраниците си са склонни да се хвърлят в обятията на друг мъж. Как обаче те го правят според зодиакалния си знак, е въпросът, чийто отговор следва сега:

Веднъж изневерила, жената Овен ще го повтори пак. И няма да има никакво намерение да си тръгне, ако още има чувства към постоянния си партньор. За нищо на света обаче не би му признала, че някой друг също е разпалил огъня в нея. Все пак, ако реши да го направи, ще изчака подходящия момент, докато се запаси с необходимите ресурси от материален характер.

Дамата Телец е сред най-верните в зодиака. Изневерят ли ѝ обаче, тя трудно ще прости, но все пак ще го направи. Тя обаче никога не забравя и е склонна да си отмъсти. Такива рога ще ви сложи, че хубаво да я запомните.

Дали ще кръшнат на половинката си, или не, при дамите Близнаци е въпрос на настроение. Като доста влюбчиви, те са склонни лесно да изневерят. Направят ли го обаче, те трудно ще си простят. Не е малка и вероятността в един момент просто да си съберат багажа и да отидат в леглото на друг.



Дамите от зодия Рак трудно биха преглътнали изневярата на любимия си. Самите те са от онези жени, които успяват да удържат напиращата страст към чуждия мъж с удивителна сила. Склонни са към прошка, но не повече от веднъж. При вторият опит рогата ви са в кърпа вързани.

Лъвицата е сред зодиите, които лесно биха изневерили на любимия си, ако чувствата ѝ към него вече са се изпарили. Прощава трудно, но го прави, ако е силно привързана към партньора си. Някои Лъвици обаче гледат на изневярата като забавление и вливане на доза разнообразие в скучното им ежедневие.

Изневерят ли ѝ веднъж, Девата ще лее сълзи дни и нощи. Самата тя би кръшнала само тогава, когато усети, че другият е по-достоен за нейното сърце.



Жените Везни винаги си някого в резерв. Тази дама не издържа без мъжка ласка, ако е сама или неудовлетворена, макар и с партньор до себе си. Знае как да пусне чара си и винаги ще намери някой, който да топли леглото ѝ, каквото и да ѝ коства това. Открие ли точният мъж за себе си обаче, тя му е вярна до гроб.

Съпругата Скорпион е много ревнива. Ако ѝ изневерите, вече не съществувате за нея. Ако тя ви изневери, ще иска прошка. Вероятността да го направи обаче пак и пак не е никак малка.

Дамата Стрелец трудно прощава изневяра и често подобно действие води до раздяла. Самата тя е вярна и предпочита партньори, които да отговарят на темперамента ѝ. Ще ѝ е необходимо известно време, докато се осъзнае и продължи напред.

Дамата Козирог не е по изневерите и би изпитала дълбока болка, ако половинката ѝ кривне от правия път. Само при мисълта, че сте имал помисъл за кръшкане, тя така ще ви ритне, че свят ще ви се завърти. Достатъчно е само да ви хване в лъжа или тайна онлайн кореспонденция с интимен привкус, и ще ви изхвърли навън като мръсна котка. Накрая така ще ви отмъсти, че бедна ви е фантазията.

За жената Водолей изневярата е кръвна обида. Тя обаче ще подаде молба за развод, когато цялото имущество е на нейно име. А дотогава всеки симпатяга насреща ѝ ще е добре дошъл в обятията ѝ.

Изневерят ли ѝ, Рибата ще отплува и дори ще ви пожелае на добър път. И щастлив живот с другата. Няма да се бори за любовта ви. Ще плаче, но ще премине и преживее през болката и разочарованието като истинска дама.