Понякога си мислим, че сме с най-подходящия за нас човек, но идва момент, в който приказката свършва и се оказва, че е време да сложите край на отношенията с довчерашния любим.

Оказва се, че начинът, по който ще се разделите с половинката си, в голяма степен се определя от зодиакалния ви знак. Вижте как късате според зодията в следващите редове, където всеки от зодиака е представен посредством известна дама от конкретния знак!

Овен

Несъмнено вие сте един от най-темпераментните знаци, затова и сте способни да се разделите с някого още след първия скандал. Но вместо да си съберете целия багаж на минутата, ви съветваме да изчакате ден-два. Не прибързвайте, дайте си време да помислите и да се убедите, че раздялата наистина е това, от което имате нужда.



Телец

За добро или лошо вие не сте импулсивни. Обичате да премисляте ситуацията и да обсъдите това, което ви мъчи, с поне две-три верни приятелки. Затова и преди да решите да се разделяте с половинката, със сигурност добре ще сте обмислили плюсовете и минусите от подобна развръзка.

Телците са едни от най-огнените зодиакални знаци и за тях физическият контакт е особено важен, затова е и доста вероятно дамите от тази зодия да се решат на секс за сбогуване. Но не забравяйте, че това невинаги е мъдър избор и може да ви донесе доста излишни главоболия и да усложни ситуацията, особено ако вече бившият ви партньор все още има чувства към вас.



Близнаци

Вие цените искреността, затова и винаги казвате очи в очи какво ви мъчи и съответно защо слагате край на отношенията си.

Когато вземете решението да се разделите, вие ще проведете дълъг и открит разговор, но комуникацията ви с вече бившия ви партньор ще се изчерпа дотам. Вие не сте от хората, които смятат за нормално да поддържат приятелски отношения с експартньор.