Автор
Woman.bg

Как мъжете от различните зодии показват любовта си

Всяка зодия показва симпатиите и чувствата си по различен начин, а ако знаем малко повече за 12-те знака, можем много лесно да разберем дали човекът, от когото се вълнуваме, изпитва същите емоции към нас. Ето как мъжете от разлчните зодии показват любовта си:



Овен

За тези мъже напълно важи изразът „целта оправдава средствата“. Ако представител от тази зодия има интерес към вас, определено ще го разберете, а той много трудно би се отказал от идеята да ви спечели. Овенът е известен със своята упоритост и инат и дори да му покажете, че не изпитвате интерес към него е много вероятно той да продължи с опитите. Той е готов да бъде безкрайно искрен и иска всичко да се случи сега и на момента. В същото време с удоволствие ще свали света в краката ви.

Телец

Телците са енергични, спонтанни и почти толкова искрени и несдържани, колкото Овните. Той никога няма да ви остави да се чудите дали изпитва интерес към вас. Телецът няма да пропуска възможност да ви покани на среща и ще ви ухажва по класическия начин. Ще ви подарява цветя и няма да спира да ви води на романтични места.

Близнаци

Мъжете от тази зодия обичат флирта и определено са непредсказуеми. Обикновено са много креативни в ухажването, но често оставят погрешни впечатления. Ако представител на Близнаците е сериозно увлечен по вас, то той ще бъде изключително внимателен и очарователен за вас. И никога няма да скучаете в неговата компания.

Рак

Трябва да знаете, че за Рака семейството и половинката са най-важният приоритет в живота му и ако този заклет домошар прекарва голяма част от времето си с вас, то определено намеренията му са сериозни. Ракът рядко ще си позволи да се държи грубо с вас или да ви обиди, винаги ще можете да разчитате на подкрепата и отдадеността му. Той ще направи и невъзможното, за да сте щастливи.

Лъв

Лъвовете са самоуверени, амбициозни и очарователни царствени натури, които определено знаят как да ухажват. Когато са открили любовта в лицето на някого, те стават изключително галантни и показват чувствата си много ясно, не оставят място за колебание.



Дева

Представителите от тази зодия са изключително аналитични и внимателни. Те рядко ще изкажат чувствата си направо, по-скоро ще разчитат да се досетите сами като ви намекнат, че са привлечени от вас. Девите подхождат бавно и внимателно, когато си избират половинка. Предпочитат да събират информация за избраниците си преди да престъпят към действия.

Везни

Мъжете от тази зодия са нетърпеливи, лесно променят настроенията и решенията си и всячески избягват конфликтите и споровете. Те също като Девите предприемат всяка следваща крачка бавно и внимателно. Обожават да флиртуват и умират за самия процес по ухажването. Но в момента, в който отношенията ви станат по-сериозни, той внезапно ще стане решителен и няма да губи време в чудене.

Скорпион

Ако мъж Скорпион е сериозно привлечен от вас, няма никакъв шанс да не разберете или да му избягате. Той е отличен психолог и знае точно как да ви впечатли, но без да ви го казва направо. Скорпионът има много силно собственическо чувство и ако вие сте обектът на неговия интерес, то той няма да ви прости в случай, че се опитвате да му избягате.

Стрелец

Мъжете Стрелци обичат да показват интереса и любовта си като правят хубави подаръци. Те оценяват материалните неща, а когато искат да демонстрират интереса си, винаги ще идват на срещите ви с подарък или поне букет красиви цветя. Но ако искате дългосрочни отношения с представител от тази зодия, трябва да сте готови да преглътнете навика му да флиртуват и с други хора. Той е изключително свободолюбив, не се опитвайте да го ограничавате.

Козирог

Козирогът се влюбва бавно, но сигурно. Щом веднъж погледът му се е спрял на вас, то не се съмнявайте, че дълго време ще се радвате на обожанието му. В началото подхожда недоверчиво, но щом спечелите доверието му, ще се радвате на много щастливи мигове. Ще разберете, че е луд по вас като постоянно ви показва своята лоялност и внимание.



Водолей

Водолеите са очарователни и остроумни по природа, но не обичат да демонстрират симпатиите си твърде явно. Те не залагат на думите, а на действията, така че не се надявайте той да ви разкрие чувствата си с красиви приказки, а с трогателни жестове.

Риби

Не забравяйте, че мъжете от тази зодия са безкрайно чувствителни, но и от време на време потайни. Често те не показват това, което се случва в душата им, чрез поведението си. Ако сте хванали окото и сърцето на представител от тази зодия, то очаквайте разтърсващи преживявания. Понякога са плахи, но ако усетят, че отговаряте на чувствата им, ще пристъпят към непрестанни романтични действия.

Четете още: Март носи нова любов на Овните и тайна любов на Телците